Programma

Assepoester (6+) - zon 11-11-2018 | 15.00 uur

Vrolijke voorstelling voor jong en oud!
Als de vader van Assepoester op een lange reis naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar stiefmoeder en haar stiefzus. Deze twee zijn niet bepaald aardig tegen Assepoester en laten haar alle smerige klusjes in huis doen. Als er dan een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee van de booswichten. Maar dankzij een wat onhandige fee krijgt Assepoester toch de kans naar het bal te gaan. En natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester goed af.
 
Op de inmiddels kenmerkende wijze van Langhout Theater wordt dit bekende sprookje met een eigen twist op humoristische en leuke wijze verteld, met vrolijke liedjes en uiteraard weer schitterende kostuums!
 
Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met de hele cast in de foyer.

Follow

   Langhout Theater      

www.langhout-theater.nl
U kunt hier uw reactie op deze voorstelling plaatsen
* verplichte velden
Kindermenu
Na afloop van deze voorstelling bakt onze kok frietjes met een snack of een overheerlijke pizza margarita voor € 5,- p.p. Ouders kunnen voor maar € 2,- extra frietjes met twee snacks of een grote pizza margarita krijgen.
Kidzzz Club
De KidzzzClub van De Hofnar organiseert leuke activiteiten rond veel jeugdtheatervoorstellingen.
Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Ga je naar een voorstelling dan krijg je van ons een e-mail waarin we je uitnodigen voor de KidzzzClubactiviteit. Je hoeft je dan alleen maar aan te melden. Alle activiteiten beginnen direct na de voorstelling en zijn gratis.