Zaalhuur

MULTIFUNCTIONELE RUIMTES TE HUUR

De Hofnar is meer dan een theater. Ons team van enthousiaste mensen heeft een schat aan ervaring in de organisatie van zakelijke en feestelijke evenementen, met een groot gevoel voor gastvrijheid. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst een succes gaat worden. Onze theaterzaal, Rabobank Theatercafé, JONG! Foyer, artiestenfoyer en vergaderzalen lenen zich uitstekend voor kleine en grote feesten, zakelijke bijeenkomsten, presentaties en nog veel meer. Met of zonder catering. Voor iedereen hebben we iets op maat! De Hofnar beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden: van een kleine besloten cd-presentatie tot een groots jubileumconcert. Dus zit je in een band, schrijf je gedichten of zing je in een koor? We denken graag mee in successen, passend bij elke portemonnee. Zoek je met je bridgeclub, schaakvereniging of hobbyclub een zeer betaalbare locatie? De vergaderzalen op de eerste etage zijn er ook voor je. Ook voor een repetitieruimte voor uw toneelgezelschap, muziek- of zangvereniging ben je bij De Hofnar aan het juiste adres.

PROTOCOL ZAKELIJKE VERHUUR

Theater De Hofnar opent de deuren! Maar natuurlijk wel veilig en verantwoord. In deze corona-periode vinden wij het heel belangrijk om een veilige omgeving te bieden voor alle bezoekers, medewerkers, artiesten en gezelschappen. Theater De Hofnar houdt zich aan de maatregelen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio en hanteert de protocollen van de VSCD (brancheorganisatie van theaters), NAPK (Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten) en KHN (Koninklijke Horeca Nederland).

Naast dat we onze eigen medewerkers, artiesten, technici, leveranciers, huurders en bezoekers vragen om zich aan de basisregels, opgesteld door het RIVM, te houden, hanteren we achter de schermen een aantal specifiek opgestelde regels.

Klik hier voor ons protocol voor de zakelijke verhuur.

TARIEVEN

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.