Zaalhuur

Theater De Hofnar te huur

De Hofnar is meer dan een theater. Naast het faciliteren van ons reguliere theaterprogramma, stellen we de ruimtes ook beschikbaar voor verhuur. Ons team van enthousiaste mensen heeft een schat aan ervaring in de organisatie van voorstellingen en evenementen, met een groot gevoel voor gastvrijheid. Onze theaterzaal, Rabobank Theatercafé, bovenfoyer, artiestenfoyer en vergaderzalen lenen zich uitstekend voor kleine en grote feesten, zakelijke bijeenkomsten, presentaties en nog veel meer.

Meer info over zaalhuur

Heb je interesse in het huren van een zaal of ruimte bij Theater De Hofnar? Neem contact op  met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl. We bespreken dan graag alle mogelijkheden met je door.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.