Zaalhuur

MULTIFUNCTIONELE RUIMTES TE HUUR

De Hofnar is meer dan een theater. Ons team van enthousiaste mensen heeft een schat aan ervaring in de organisatie van zakelijke en feestelijke evenementen, met een groot gevoel voor gastvrijheid. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat jouw bijeenkomst een succes gaat worden. Onze theaterzaal, Rabobank Theatercafé, JONG! Foyer, artiestenfoyer en vergaderzalen lenen zich uitstekend voor kleine en grote feesten, zakelijke bijeenkomsten, presentaties en nog veel meer. Met of zonder catering. Voor iedereen hebben we iets op maat! De Hofnar beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden: van een kleine besloten cd-presentatie tot een groots jubileumconcert. Dus zit je in een band, schrijf je gedichten of zing je in een koor? We denken graag mee in successen, passend bij elke portemonnee. Zoek je met je bridgeclub, schaakvereniging of hobbyclub een zeer betaalbare locatie? De vergaderzalen op de eerste etage zijn er ook voor je. Ook voor een repetitieruimte voor uw toneelgezelschap, muziek- of zangvereniging ben je bij De Hofnar aan het juiste adres.

TARIEVEN

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.