Zalen en ruimtes

Theater De Hofnar beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor verschillende doeleinden: van een kleine besloten cd-presentatie tot een groots jubileumconcert. Dus zit je in een band, schrijf je gedichten of zing je in een koor? We denken graag mee in successen, passend bij elke portemonnee. Zoek je met je bridgeclub, schaakvereniging of hobbyclub een zeer betaalbare locatie? De zalen op de eerste etage zijn er ook voor je. Ook voor een repetitieruimte voor jouw toneelgezelschap, muziek- of zangvereniging ben je bij Theater De Hofnar aan het juiste adres.

THEATERZAAL

De theaterzaal beschikt over 435 zitplaatsen waarvan 101 op het balkon. Dankzij de multifunctionele indeling kunnen we de theaterzaal omtoveren voor de meest uiteenlopende activiteiten, van symposium tot galabal. Wilt u een voorstelling bezoeken en daarna privacy voor uw gezelschap? overweeg dan ons balkonarrangement.
Klik hier voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden.

RABOBANK THEATERCAFÉ

Het sfeervolle Rabobank Theatercafé en de daaraan grenzende lounge zijn zeer geschikt voor recepties, een informele ontvangst voorafgaand aan uw bijeenkomst of om na te borrelen. Wilt u wat meer beslotenheid, dan is onze lounge een uitermate geschikte optie voor formelere bijeenkomsten of vergaderingen. Flexwerken in een rustige omgeving? Daarvoor is ons Rabobank Theatercafé ook uitermate geschikt. Klik hier voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden.

BOVEN FOYER

Onze intieme Boven Foyer met bar is een ideale ruimte voor recepties, informele en formele ontvangsten voor grotere en kleinere groepen. Deze foyer is uit te breiden met een vergaderzaal voor uitgebreidere meetings en/of bijeenkomsten.
Klik hier voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden.

HOFNARPARK

Een bijzondere vermelding verdient het Hofnarpark, onze artiestenfoyer. Deze is volledig ingericht in parksfeer en ademt een serene, natuurlijke rust. Perfect voor een creatieve en inspirerende sessie met een kleine groep.
Klik hier voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden.

ZAAL 7: VERGADER- EN REPETITIEZAAL

Theater De Hofnar beschikt over een prettige vergaderruimte op de eerste verdieping. De ruimte is sfeervol ingericht in culturele ambiance. Door de prettige akoestiek, de kalme sfeer en de grote ramen voelt de ruimte warm en knus aan. Ook voor een repetitieruimte voor uw toneelgezelschap, muziek- of zangvereniging is deze zaal geschikt. Maak uw bijeenkomst compleet met één van onze vergaderarrangementen.
Klik hier voor de huurtarieven en cateringmogelijkheden.

OVERIGE RUIMTES 1E VERDIEPING

De tien zakelijke ruimtes in De Hofnar op de eerste verdieping bieden plaats aan 2 tot 90 gasten. Veel meer nog als we de schuifwanden  in de zalen openzetten. Er zijn allerlei combinaties mogelijk. Meer informatie en reserveren kan bij de gemeente Valkenswaard via deze link.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.