Route & parkeren

ROUTEBESCHRIJVING

Let op: In het centrum van Valkenswaard zijn de rijrichtingen gewijzigd. Je kunt bij De Hofnar komen via de Eindhovenseweg en de Leenderweg of via de Europalaan en de Leenderweg. Bij de Markt geldt nu eenrichtingsverkeer. Dit geldt tevens voor de Eindhovenseweg.

Bekijk hier de afbeelding met de wijzigingen van de rijrichtingen en de dichtstbijzijnde parkeerplaats met looproute naar Theater De Hofnar.

PARKEERTERREINEN

Kom je met de auto, volg dan de groene borden ‘Gemeentehuis, de Hofnar’. Rondom Theater De Hofnar zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen. We adviseren bij de volgende parkeerplaatsen te parkeren :

  • Carrilonplein
  • Kloosterplein

Deze parkeerplaatsen kun je hierboven vinden in Google Maps. Vertrek tijdig, zodat je zonder parkeerstress aan jouw avondje uit kunt beginnen.

Rondom De Hofnar en in het centrum van Valkenswaard kun je gratis parkeren op:

  • maandag tot 13.00 en na 18.30 uur
  • dinsdag t/m vrijdag na 18.30 uur
  • zaterdag na 18.00 uur
  • zon- en feestdagen de hele dag

OPENBAAR VERVOER

Kom je met het openbaar vervoer? Plan hieronder jouw reis. Let op: stap uit bij de Valkeniersstraat of de Dommelseweg. De Markt is tijdelijk afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden.

Plan mijn OV-reis

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.