Reacties van bezoekers

Dansschool Backstage proudly presents: - Memories - 17-07-2022
van Marion bruininx op 18-07-2022

Was geweldig ontzettend genoten

van Marga luiijf op 18-07-2022

Wij vonden het geweldig om iedereen zo enthousiast te zien dansen .petje af voor de trainers ,vooral die kleintjes waren heel vertederend.


PULSE dansschool presenteert; - 'Dark, Light and Multicolor' - 09-07-2022
van Tonnie Janssen-Engelen op 10-07-2022

Ik heb genoten van de voorstelling. Het geluid was prima zo en kon het goed horen met mijn hoorapparaten. Ik zit op een rolstoelplaats en zag alles redelijk goed. Op zichzelf is de Hofnar een mooi intiem theater. Echter mijn vriendin, die de 2e stoel naast mij zat, zag niet veel, doordat er grote mensen voor haar zaten en wij helaas niet wisten dat er ook verhogingen bij de ingang lagen om de stoel op te hogen. Het zicht heeft te maken met het feit dat wij op de tweede rij zaten van een plateau met twee rijen en de eerste rij even hoog is als de tweede. Toen het pauze was vroeg ze me: “wanneer komt ons kleinkind nou”, en zij danste in Aladin (waarin ze zelfs de lucht in werd getild) vlak voor de pauze en dat had ze dus niet gezien! Wat heel jammer was! In de pauze kwamen we dus achter de verhogingen. Mogelijk kan daar waar meer aandacht aan gegeven worden, zodat kleinere mensen alles kunnen zien. Bijv. Met een poster waarop staat: BENT U WAT KLEINER EN KUNT U NIET GOED ZIEN? PAK DAN HIER ‘N VERHOGING!!! )Met bijv. een pijl die naar die verhogingen wijst)
Maar nogmaals het theater is wel mooi en goed qua akoestiek!


Scholengemeenschap Were Di - The Addams Family - 06-07-2022
van Tiny van den Bos op 10-07-2022

geweldig, wat een onbekend talent .

van Kimberly Van esch op 08-07-2022

Het was echt super! Decor was super leuk gemaakt! Ik was mega verrast toen er live muzikanten achter de gordijnen vandaag kwamen, zo goed was het! Ik dacht dat het een bandje was! Echt heel leuk gedaan, ik en mijn dochter hebben genoten

van Gérard Koot op 07-07-2022

Geweldige productie en fantastische voorstelling. Weer met verbazing en trots genoten van zoveel plaatselijk talent voor en achter de schermen. Chapeau!

van Harry Prein op 06-07-2022

werkelijk een schitterende uitvoering t.a.v. medewerkers muziek en decor

van Marleen van Woerkum op 06-07-2022

Wat een verrassing! Ik heb erg genoten van de goed verzorgde aankleding, het enthousiasme van de spelers, het goede spel van de hoofdrolspelers. Ik dacht dat er een audioband met de instrumentale begeleiding, tot ik na de voorstelling een heel orkest tevoorschijn zag komen. Hartstikke goed!

van Anoniem op 06-07-2022

Leuke voorstelling.
De pauze was echt veel te kort. Ons drankje stond al netjes klaar maar was maar voor de helft op toen de bel ging. Hebben echt het drankje naar binnen moeten gieten. Beetje zonde van zo’n heerlijke Leffe blond en Leffe Ruby.We zagen dit ook om ons heen gebeuren.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gesloten tot 29 augustus

Rabobank Theatercafé
Gesloten tot 29 augustus

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.