Reacties van bezoekers

I Care a Lot (16+) - Film - 30-11-2021
van Anoniem op 01-12-2021

Leuke en ontspannende film voor de Dinsdag ochtend we hebben er samen van genoten mijn vrouw en ik.


Valkenswaards Kamerorkest - Een Franse Herfst - eigen streek - 21-11-2021
van E.A.M. Paanakker-Bunnik op 22-11-2021

Het was een mooi concert. zeer afwisselend, goed gespeeld. Wij hebben genoten.


Alex Ploeg - EGO (try out) - 20-11-2021
van Martine op 23-11-2021

De try out van de show Ego vond ik erg geslaagd. Van harde grappen tot kwetsbare momenten tot muziek. Alles kwam voorbij. Briljant hoe de innerlijke monoloog erbij betrokken werd. Heel herkenbaar (en grappig). Top avond gehad!

van Anoniem op 22-11-2021

Leuke avond gehad. Prima voorstelling, zeker voor een try out.
Geluid van Alex had beter gekund, zijn stem leek wel van achter hetpodium te komen, en de muziek van voor het podium.

van Rene Theeuwen op 21-11-2021

we kenden hem nog niet maar Alex is een interessante cabaretier. Niet alles is even sterk maar er zijn zeker meer dan genoeg leuke (woord)grappen had af en toe wel wat meer de diepte in gemogen, dit onderscheid hem van de echte top in de cabaretière.

van Suzan Maessen op 21-11-2021

Wat een heerlijke show! We hebben vanaf het begin tot einde gelachen. De zelfspot van Alex Ploeg maakt dat je hem direct sympathiek vindt. Zelfs als hij zichzelf neerzet als ‘God’ onder de normale mensen. De show heeft alles in zich: emotie, muziek, een ruw randje en zelfs momentjes van reflectie. Top! Wij hebben genoten!

van Agnes Cox op 21-11-2021

Super leuke voorstelling, erg gelachen.


Adele Project - Someone like you - 19-11-2021
van Anoniem op 20-11-2021

Met hoge verwachtingen stapte ik gisteravond het theater binnen, na al twee prachtige muziekvoorstellingen meegemaakt te hebben, nl de tributebands van Leonard Cohen en Creedence Clearwater Revival. Dat waren prachtige muziekavonden. Gisteravond viel het vooral voor de pauze nogal tegen. De zangeres heeft niet echt de stem van Adele helaas en of het aan de techniek lag of aan haar stem, maar af en toe was het geluid nogal snerpend. Jammer! Na de pauze was het duidelijk beter en werden de wat bekendere nummer van Adele gezongen. Ook maakte de zangeres de praatjes tussen de liedjes door wat korter. Want we komen toch vooral voor de muziek! Chapeau aan een van de achtergrondzangeressen die even een heel swingend nummer bracht! Wauw!

van Anoniem op 20-11-2021

Ik kan helaas niet anders zeggen dat deze voorstelling Hofnar onwaardig was. Slecht optreden, zangeres was slecht bij stem, soms echt heel vals, haar vreemde maniertjes van het optreden aan elkaar praten was irritant , backing vocals die beter zijn dan de frontzangeres, en als het publiek in de pauze al vertrekt betekent dit niet veel goeds. Wij hebben het uitgezeten, maar was blij dat het voorbij was.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.