Vrienden van De Hofnar

De Hofnar heeft een eigen vriendenvereniging: Vrienden van De Hofnar. Een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur, die mede zorg wil dragen voor een spannend en divers theaterprogramma. De Vrienden willen de activiteiten van De Hofnar uitdragen en ondersteunen, en de belangstelling en sympathie voor het theater vergroten. Iedereen die cultuur in het algemeen en De Hofnar in het bijzonder een warm hart toedraagt, kan Vriend worden. Vriend worden levert je bovendien een aantal aantrekkelijke voordelen op. Je kunt de Vrienden van De Hofnar ook vinden op www.vriendenvandehofnar.nl of like ze op Facebook.

VOORDELEN VOOR VRIENDEN

 • Vrienden worden als eerste op de hoogte gesteld van het nieuwe theaterprogramma, tijdens de feestelijke presentatie van de seizoensbrochure.
 • Vrienden hebben 10 dagen voorrang op het reserveren van kaarten (max. 4 per voorstelling) voor voorstellingen in het nieuwe seizoen.
 • Vrienden zijn automatisch Hofnarpashouder (normale prijs € 10).
 • Vrienden ontvangen tweemaal per jaar een speciaal ‘Vriendenbulletin’ met wetenswaardigheden over De Hofnar en de voorstellingen.
 • Vrienden kunnen in de loop van het seizoen profiteren van exclusieve Vriendenaanbiedingen
 • Bij Vrienden worden geen reserveringskosten in rekening gebracht.
 • Vrienden ontvangen eenmaal per seizoen een introductiekaartje voor een geselecteerde voorstelling. Zo kun je anderen kennis laten maken met De Hofnar en met de voordelen van een Vriendschap.

WORD OOK VRIEND

Als Vriend van de Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Het seizoen loopt van 1 mei t/m 30 april.
Je kunt zich op vier manieren aanmelden:

 • Online. Klik rechts boven in het scherm op ‘Login in’. Na het inloggen ga je naar ‘Winkelwagentje’. Selecteer hier jouw gewenste aantal Vriendenlidmaatschappen 19-20. Klik op ‘verder winkelen’ om de door jou gewenste voorstellingen te kiezen.
 • Per mail: vrienden@hofnar.nl.
 • Via de eigen website van de Vrienden: www.vriendenvandehofnar.nl.
 • Via de kaartverkoopbalie: (040) 207 40 20.

Als jouw contributie ontvangen is, word je Vriendenlidmaatschap geactiveerd in het kaartverkoopsysteem. Daarna kun je via de website kaarten kopen met Vriendenkorting.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.