Vrienden van De Hofnar

De Hofnar heeft een eigen vriendenvereniging: Vrienden van De Hofnar. Een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur, die mede zorg wil dragen voor een spannend en divers theaterprogramma. De Vrienden willen de activiteiten van De Hofnar uitdragen en ondersteunen, en de belangstelling en sympathie voor het theater vergroten. Iedereen die cultuur in het algemeen en De Hofnar in het bijzonder een warm hart toedraagt, kan Vriend worden. Vriend worden levert je bovendien een aantal aantrekkelijke voordelen op. Je kunt de Vrienden van De Hofnar ook vinden op www.vriendenvandehofnar.nl of like ze op Facebook.

VRIENDENVOORDELEN

 • Je bent gast op de feestelijke presentatie van de theaterbrochure en bent dus als eerste op de hoogte van het nieuwe programma voor het aankomende seizoen;
 • Je hebt 10 dagen voorrang op het reserveren van kaarten (max. 4 per voorstelling) voor het nieuwe seizoen;
 • Wij nodigen jou als Vriend 1x per seizoen uit voor een voorstelling. Het bestuur van de Vrienden en directeur van het theater selecteren een aantal voorstellingen, waar jij keuze uit maakt. Je mag voor deze voorstelling een introducé meenemen en kennis laten maken met De Hofnar;
 • Maandelijks ontvang je per mail een exclusieve aanbieding om een last-minute voorstelling bij te wonen voor € 10,-;
 • Bij Vrienden worden geen reserveringskosten in rekening gebracht;
 • Ieder theaterseizoen ontvang je een uitnodiging voor een gratis filmvoorstelling;
 • Een aantal keer per jaar ontvang je ons Vriendenbulletin met nieuwtjes, informatie en wetenswaardigheden over De Hofnar en activiteiten van De Vrienden.

Je Vriendenlidmaatschap is persoonsgebonden.

WORD OOK VRIEND

Als Vriend van de Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Het seizoen loopt van 1 mei t/m 30 april.
Je kunt zich op vier manieren aanmelden:

 • Online. Klik rechts boven in het scherm op ‘Login in’. Na het inloggen ga je naar ‘Winkelwagentje’. Selecteer hier jouw gewenste aantal Vriendenlidmaatschappen 19-20. Klik op ‘verder winkelen’ om de door jou gewenste voorstellingen te kiezen.
 • Per mail: vrienden@hofnar.nl.
 • Via de eigen website van de Vrienden: www.vriendenvandehofnar.nl.
 • Via de kaartverkoopbalie: (040) 207 40 20.

Als jouw contributie ontvangen is, word je Vriendenlidmaatschap geactiveerd in het kaartverkoopsysteem. Daarna kun je via de website kaarten kopen met Vriendenkorting.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.