fbpx

Voor de jeugd

De programmering van Theater De Hofnar biedt een gevarieerd aanbod voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook in het nieuwe theaterseizoen bieden we veel jeugdvoorstelling aan voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Jeugd Ontdektheater

Geef je (klein)kinderen een onvergetelijk cadeau en ga samen op ontdekkingstocht in het theater.  In theaterseizoen 23-24 hebben we speciale voorstellingen geprogrammeerd onder de noemer ‘Jeugd Ontdektheater’. Dit zijn zeer bijzondere, niet alledaagse jeugdvoorstellingen met een prachtig verhaal of zeer bijzondere diepgang.

> Meer over Jeugd Ontdektheater

KLEURPLAAT

Kan je niet wachten? Ga dan alvast aan de slag met De Hofnar kleurplaat. Kleurplaat downloaden.

THEATERBEZOEK MET KINDEREN

STOELVERHOGERS

Voor kinderen hebben we stoelverhogers in het theater. Een stoelverhoger is handig als je achter iemand zit die groter is dan jij. Je vindt de stoelverhogers bij de ingang van de zaal.

LEEFTIJDSINDICATIE

Bij kinder- en familievoorstellingen staat een minimum leeftijd vermeld. Deze leeftijdsgrens is gebaseerd op de inhoud en de lengte van de voorstelling dat passend is bij een bepaalde leeftijd. Kinderen die te jong zijn, kunnen de voorstelling of het concert vaak niet goed volgen of vinden het te spannend.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

28 en 29 mei zijn we gesloten in verband met Pinksteren

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.