Kaartverkoop

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling/film.

Kerstvakantie (24 dec – 8 jan):
alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

CONTACTGEGEVENS 

(040) 207 40 10
E kaartverkoop@hofnar.nl

KAARTEN BESTELLEN

ONLINE

Voor kaarten kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht op onze website. Kies jouw gewenste film of theatervoorstelling. Je kunt zoeken op datum, op genre of met een zoekterm. Als je de gewenste film of voorstelling hebt gevonden, volg je de stappen om de kaart(en) in het winkelmandje toe te voegen. In de meeste gevallen kun je zelf je stoelen kiezen. Wil je meerdere films of voorstellingen bestellen, klik dan op ‘extra voorstelling’. Je kunt je kaarten bestellen met een persoonlijk account door in te loggen of ga verder zonder in te loggen. Na de betaling ontvang je de bevestigingsmail en e-tickets in je mailbox.

Ondervind je problemen bij het online bestellen? Hier lees je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen, wij staan voor je klaar!

RESERVEREN VAN KAARTEN

Kaarten reserveren kan telefonisch. De kaarten dien je binnen twee weken op te halen bij de kaartverkoopbalie. Telefonisch kunnen we ook een betaallink naar je toesturen, zodat de kaarten meteen afgerekend kunnen worden. De e-tickets worden dan automatisch naar je mail verzonden.

VOORSTELLING UITVERKOCHT?

Bij uitverkochte voorstellingen is de kans groot dat er in de loop van het seizoen nog kaarten worden teruggegeven. Wil je graag naar een voorstelling toe die uitverkocht is, dan kun je je online aanmelden op de wachtlijst. Of informeer telefonisch of er kaarten zijn vrijgekomen. Dit kan ook op de dag van de voorstelling.

SERVICE- EN VERZENDKOSTEN

Bij het bestellen van kaarten aan de kaartverkoopbalie of via de website worden geen reserveringskosten in rekening gebracht. Reserveer je kaarten telefonisch dan betaal je slechts € 1,50 servicekosten voor de hele bestelling. Voor het versturen van voorstellingskaarten per post wordt € 3,50 verzendkosten in rekening gebracht.

WEET WAAR JE KOOPT!

Koop jouw kaarten rechtstreeks bij Theater De Hofnar! Meer informatie, klik hier.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.