Filmtheater

We zijn nu officieel een filmtheater! In februari 2020 zijn we gestart met een pilot waarbij we al minder lang na de grote bioscopen de nieuwste films draaiden. Gezien de hoge opkomst bij de films en de positieve reacties van de gasten hebben we definitief besloten dat Valkenswaard een echt filmtheater verdiend. Naast de grote titels blijven we natuurlijk ook familiefilms draaien voor kinderen.

SAMENWERKING NATLAB

In het afgelopen jaar zijn we gaan samenwerken met Natlab in Eindhoven. De filmprogrammeur van Natlab zorgt mede voor het aanvragen van een gedeelte van ons filmaanbod. Hierdoor kunnen we films vaak al tegelijk met de grote bioscopen vertonen.

FILMAANBOD

Kom naar de nieuwste films in De Hofnar. Sommige films worden zelfs meerdere keren per week en meerdere keren per dag vertoond.

HOE WEET IK WELKE FILMS ER VERDER GAAN DRAAIEN?

Maandelijks wordt er nieuw filmaanbod geprogrammeerd. Tot en met begin november kun je zien welke films wij vertonen.

FILMKAARTEN

Filmkaarten kun je online via www.hofnar.nl bestellen of bij de kaartverkoopbalie. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via tel (040) 207 40 10 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

ENTREEPRIJZEN

Volwassenefilms: €  8,50 / PAS € 7
Kinderfilm: € 7,-

VOORDEEL MET DE FILMPAS

Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Filmpashouders krijgen € 1,50 voordeel bij de meeste volwassenfilms. Zo wordt film kijken in Theater De Hofnar nog leuker! De Filmpas is slechts € 10,- , steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. Bestel jouw Filmpas hier of bij de kaartverkoopbalie, dit kan het hele seizoen door. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2022 t/m 31 juli 2023. Vrienden van De Hofnar zijn automatisch Filmpashouder.

KAN IK MIJN FILMRITTENKAART NOG GEBRUIKEN?

De Filmrittenkaart wordt vervangen door de Filmpas. Heb je nog een rittenkaart, dan kun je deze uiteraard nog opmaken. Met de rittenkaart kun je alleen bij de kaartverkoopbalie filmkaartjes kopen, online kun je deze niet gebruiken.

Digitaal tegoed
Het bedrag van de openstaande strippen kunnen we ook op je digitaal tegoed zetten. Dit bedrag kan je inzetten om nu online filmkaarten te bestellen voor het normale tarief. Om het bedrag op je digitaal tegoed te zetten, kun je je rittenkaart in een envelop stoppen samen met je naam en adresgegevens en in onze brievenbus (rechts naast de hoofdingang) doen of bij de kaartverkoopbalie afgeven, dan zetten we het graag op je digitaal tegoed.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.