Filmtheater

We zijn nu officieel een filmtheater! In februari 2020 zijn we gestart met een pilot waarbij we al minder lang na de grote bioscopen de nieuwste films draaiden. Gezien de hoge opkomst bij de films en de positieve reacties van de gasten hebben we definitief besloten dat Valkenswaard een echt filmtheater verdiend. Naast de grote titels blijven we natuurlijk ook familiefilms draaien voor kinderen.

Om nieuwere filmtitels te kunnen draaien hebben we geïnvesteerd in nieuw, professioneel filmapparatuur, waardoor Valkenswaard weer een echt filmtheater heeft.

SAMENWERKING NATLAB

In het afgelopen jaar zijn we gaan samenwerken met Natlab in Eindhoven. De filmprogrammeur van Natlab zorgt mede voor het aanvragen van een gedeelte van ons filmaanbod. Hierdoor kunnen we films 6 à 8 weken na de grote bioscopen vertonen.

FILMAANBOD

Kom naar de nieuwste films in De Hofnar. Sommige films worden zelfs meerdere keren per week en meerdere keren per dag vertoond.

HOE WEET IK WELKE FILMS ER VERDER GAAN DRAAIEN?

De films worden elke twee maanden geprogrammeerd. Op onze site worden de films gepubliceerd zodra ze geprogrammeerd zijn. Daar kun je ook meteen kaartjes reserveren. Houd onze website en het Valkenswaards Weekblad dus goed in de gaten voor het filmaanbod.

FILMKAARTEN

Filmkaarten kun je online via www.hofnar.nl bestellen of bij de kaartverkoopbalie. Deze is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en 1 uur voor aanvang van de film, tel (040) 207 40 10. Er kunnen maximaal 100 personen in de theaterzaal. Meer informatie over onze maatregelen vind je hier.

Doordat wij een echt filmtheater zijn geworden zijn de entreeprijzen omhoog gegaan. Hieronder een overzicht van de prijzen.

ENTREEPRIJZEN

Volwassenefilms: €  8,50 / PAS € 7 (vanaf sept 2020)
Familiefilm: € 7,-
Kinderfilm en peuterbios:  € 5,-

VOORDEEL MET DE HOFNARPAS

Aangezien de filmrittenkaart niet online te gebruiken is, hebben we besloten met ingang van september 2020 de voordelen van de Hofnarpas en Vriendenpas uit te breiden met een prijsvoordeel van € 1,50 bij films. Er worden geen nieuwe filmrittenkaarten meer verkocht.

KAN IK MIJN FILMRITTENKAART NOG GEBRUIKEN?

Ja, je kunt je rittenkaart opmaken als je kaartjes koopt bij de kaartverkoopbalie. Online kun je de strippenkaart niet gebruiken.

Digitaal tegoed
Het bedrag van de openstaande strippen kunnen we ook op je digitaal tegoed zetten. Dit bedrag kan je inzetten om nu online filmkaarten te bestellen voor het normale tarief. Om het bedrag op je digitaal tegoed te zetten, kun je je rittenkaart in een envelop stoppen samen met je naam en adresgegevens en in onze brievenbus (rechts naast de hoofdingang) doen, dan zetten we het graag op je digitaal tegoed.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr: 13.00 – 17.00 uur, en één uur voor aanvang van elke voorstelling of film
Za en zo: één uur voor aanvang van elke voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur en bij voorstellingsavonden
Za en zo: alleen bij voorstellingen/films

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.