Filmtheater

We zijn nu officieel een filmtheater! In februari 2020 zijn we gestart met een pilot waarbij we al minder lang na de grote bioscopen de nieuwste films draaiden. Gezien de hoge opkomst bij de films en de positieve reacties van de gasten hebben we definitief besloten dat Valkenswaard een echt filmtheater verdiend. Naast de grote titels blijven we natuurlijk ook familiefilms draaien voor kinderen.

Om nieuwere filmtitels te kunnen draaien hebben we geïnvesteerd in nieuw, professioneel filmapparatuur, waardoor Valkenswaard weer een echt filmtheater heeft.

SAMENWERKING NATLAB

In het afgelopen jaar zijn we gaan samenwerken met Natlab in Eindhoven. De filmprogrammeur van Natlab zorgt mede voor het aanvragen van een gedeelte van ons filmaanbod. Hierdoor kunnen we films 6 à 8 weken na de grote bioscopen vertonen.

FILMAANBOD

Kom deze zomer naar de nieuwste films in De Hofnar. In de maanden juni en juli vertonen we voornamelijk films die wij eerder dit theaterseizoen geprogrammeerd hadden staan, maar door de coronacrisis niet door konden gaan. Daarnaast draaien we enkele nieuwere filmtitels, zoals De Beentjes van Sint-Hildegard. Vanaf eind juli gaan we meer nieuwere filmtitels vertonen. De films worden meerdere keren per week en meerdere keren per dag vertoond.

HOE WEET IK WELKE FILMS ER VERDER GAAN DRAAIEN?

De films worden elke twee maanden geprogrammeerd. Op onze site worden de films gepubliceerd zodra ze geprogrammeerd zijn. Daar kun je ook meteen kaartjes reserveren. Houd onze website en het Valkenswaards Weekblad dus goed in de gaten voor het filmaanbod van eind juli, augustus en september.

FILMKAARTEN

Filmkaarten kun je alleen online via www.hofnar.nl/films bestellen. Het bestellen van kaarten kan tot 2 uur voor aanvang van de film. In juni mogen maximaal 30 personen de theaterzaal en in juli maximaal 75. Meer informatie over onze maatregelen vind je hier.

Doordat wij een echt filmtheater zijn geworden zijn de entreeprijzen omhoog gegaan. Hieronder een overzicht van de prijzen.

ENTREEPRIJZEN

Volwassenefilms: €  8,50
Familiefilm: € 7,-
Kinderfilm en peuterbios:  € 5,-

KAN IK MIJN FILMRITTENKAART GEBRUIKEN?

Nee, je kunt nu niet met je rittenkaart online kaarten kopen. De rittenkaart blijft uiteraard geldig! Je kunt je rittenkaart weer opmaken als de kaartverkoopbalie weer normaal open gaat voor de verkoop van filmkaartjes.

Digitaal tegoed
Het bedrag van de openstaande strippen kunnen we ook op je digitaal tegoed zetten. Dit bedrag kan je inzetten om nu online filmkaarten te bestellen voor het normale tarief. Om het bedrag op je digitaal tegoed te zetten, kun je je rittenkaart in een envelop stoppen samen met je naam en adresgegevens en in onze brievenbus (rechts naast de hoofdingang) doen, dan zetten we het graag op je digitaal tegoed.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.