di 21 Mrt

Zo vader zo zoon

Jon van Eerd. Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.
Harrie Vermeulen is er voor de laatste keer. En hoe!
Jon van Eerd zal in ‘Zo vader zo zoon’ voor de allerlaatste keer in de huid van Harrie Vermeulen kruipen. Jon heeft zondagavond 30 oktober uit handen van André van Duin een Komedie Award in ontvangst genomen. De acteur kreeg de prijs na de première van Zo vader zo zoon in het Zaantheater in Zaandam.

Dit seizoen waait er een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Zo vader zo zoon
Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw voor zijn zoon op het oog.
Harrie bedenkt een ingenieus plan om de heks in één klap te lozen én tegelijkertijd een leuke schoondochter te krijgen. Hiervoor roept hij de hulp in van een oude, vertrouwde vriend. De twee mannen stellen alles in het werk om de verfoeide feeks flink te laten blunderen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de ogen van junior moeten openen. Een klein duwtje in de goede richting van de lieftallige schone die ze hebben geselecteerd en alles komt vast wel goed; vervelende haaibaai de laan uit, Harrie kan bij zijn zoon blijven wonen en junior wordt zielsgelukkig met de liefste vrouw van de wereld.

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Credits
Cast: Jon van Eerd, Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé en anderen
Regie: Caroline Frerichs
Script: Jon van Eerd

Audiodescriptie voor blinden en slechtzienden
Bij deze voorstelling is een blindentolk van Komt het Zien! De live audiodescriptie kunnen blinden en slechtzienden horen via een speciale koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor, de kostuums en is er een ‘meet & feel’ inleiding. Dit zeiden slechtzienden eerder:
“De blindentolk heeft even zijn ogen aan mij geleend.”
“Ik zie geen steek en toch heb ik alles gezien.”


Kaartjes reserveren voor blinden en slechtzienden
Bij het reserveren van je voorstellingskaarten kun je ook de de audiodescriptie voor blinden en slechtzienden boeken. Je kunt ook bellen naar onze kaartverkoopbalie tel. (040) 207 40 10 of stuur een mail naar kaartverkoop@hofnar.nl zodat wij de meest geschikte plek in de zaal voor jou en eventueel jouw blindengeleidehond kunnen uitzoeken. Ook blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Toneel
Datum:
Dinsdag
21 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:10 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 30,-
Genre:
Toneel
Datum:
Dinsdag
21 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:10 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 30,-

Anderen bekeken ook

A-Fever
A-Fever
The Ultimate ABBA Tribute
vr 23-12-2022
The Wieners
The Wieners
The Wieners Play Buddy Holly
za 04-02-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info