wo 23 Nov

Släpstick

The Roaring Twenties
The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater. Een avond als nooit tevoren! Een Jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?
Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende Jubileumavond in de weg staan! Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! ‘The Roaring Twenties’ komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Over Släpstick
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid willen stellen om het Jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek. Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

De pers over Släpstick
''Släpstick biedt vermaak op wereld niveau'' - ED
''The Roaring Twenties is een grandioos uitgevoerde choreografie'' - NRC Handelsblad
''De muzikale clownerie van Släpstick is van absolute wereldklasse'' - De Telegraaf


Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Read in English
Genre:
Muziektheater
Datum:
Woensdag
23 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 24,50

Recente reacties

van Anoniem op 24-11-2022

Het was een feestje!
Vooral muzikaal een knappe voorstelling.

van Kees en Annita van Kemenade op 24-11-2022

Wat een geweldige show: snel en onverwacht. Humoristisch en virtuoos. Vol van de kleinste en grote invallen. Je kunt hem gewoon meerdere keren bijwonen, zonder dat het gaat vervelen. Blijven boeken dus!

van Rita Zweegers op 24-11-2022

Topavond, zo energiek, veel creativiteit, subtiele humormomentjes, geweldige veelzijdige muzikanten, aanrader!

van Maike den Hertog op 24-11-2022

Wat een fijne, hilarische en ontspannen avond was dit!
Complimenten voor het muzikale ( zang) talent , creativiteit en humor.
Een volgende show zijn we zeker weer van de partij!

van Jeannette Hendriks op 24-11-2022

Geweldige voorstelling.
Wat een muzikanten. En ook de humor, we hebben tranen gelachen.
Dus een aanrader.

Genre:
Muziektheater
Datum:
Woensdag
23 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:55 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 24,50

Anderen bekeken ook

Familiespel (try out)
Familiespel (try out)
Jacqueline Blom, Mark Rietman, Annick Boer en Bas Hoeflaak
za 10-12-2022
Ashton Brothers
Ashton Brothers
20 jaar Ashton Brothers (try out)
vr 09-06-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!