zo 17 Okt

Koninklijke Harmonie UNA

LUNA
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgLUNA, een unieke avond niet alledaagse, luistermuziek!
Klein, intiem en voor iedereen. De muzikanten van UNA gaan op een niet voor de hand liggende muzikale reis. Geniet van enkele gloednieuwe composities, voor deze reis speciaal geschreven door diverse valkenswaardse componauten en kom even los van de alledaagse beslommeringen. Ervaar de gewichtloosheid die de muziek je kan bieden. Kortom muziek voor bij het maanlicht, kortom LUNA.

Tips:
  • Vanaf 25 september is het, volgens de richtlijnen van de overheid, verplicht om naast je entreekaartje ook een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en je legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij een bezoek aan De Hofnar. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op www.coronacheck.nl.
  • De meest gestelde vragen met antwoorden hebben wij voor je op een rijtje gezet: www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen/.
  • Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
17 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 12,50

Recente reacties

van Anoniem op 18-10-2021

Bij het bestellen van mijn kaartjes voor deze voorstelling ben ik er van uit gegaan dat het hierbij om een concert van de gehele UNA ging. Gisteren constateerden wij dat het uitsluitend een uitvoering van de slagwerkgroep was. Als dat destijds beter gecommuniceerd was, dan had ik de kaartjes niet besteld.

Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
17 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 12,50

Anderen bekeken ook

Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: “Life!”
vr 20-05-2022 - za 21-05-2022
Paulien Cornelisse
Paulien Cornelisse
Aanstalten - verplaatst
wo 25-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info