Programma

Belpop Bonanza - vri 20-04-2018 | 20.15 uur

'Merci Nederland' met Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing
Geweest
Het duo Belpop Bonanza bestaat uit Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing. Jan Delvaux, het Vlaamse equivalent van Leo Blokhuis, en DJ Bobby Ewing, een muzikale legende in Vlaanderen, maken samen spraakmakende en succesrijke theatershows over de geschiedenis van de Belgische popmuziek. Het gaat daarin zo vaak over de grote impact van Nederland, dat een ode aan de noorderburen niet kon uitblijven. Vandaar de passende hulde: ‘Merci Nederland’.
 
Wat mag u verwachten? Twee geboren vertellers en sterke verhalen die worden ingekleurd met trivia, filmpjes, foto’s en muziek. Boeiend, leerzaam en vooral ook grappig. Onvermijdelijk ontdekten de twee Belgen tijdens de voorbereiding wat hun natie betekend heeft voor Nederland. Wat voor extra vuurwerk zorgt.
 
Wist u dat….
… een Nederlander de populairste Belgische rockband ooit heeft ontdekt?
… een wilde nacht in Brugge een Nederlandse monsterhit heeft opgeleverd?
… de eerste Nederlandse rockplaat is opgenomen in Brussel?
… België en Nederland de beste dj’s ter wereld hebben?

''Het plezier van de weetjes spuien van het podium. De muziekliefhebbers worden in Belpop Bonanza op hun wenken bediend.''
* * * * De Standaard

''Na alles wat je in Belpop Bonanza te weten komt, sluit je ons land, met al zjn kleine imperfecties en foute vestimentaire keuzes op Eurosong, onvermijdelijk in de armen. De show is een must see.''
* * * * Het Nieuwsblad

Follow
   Belpop Bonanza        belpopbonanza      

www.belpopbonanza.be
 
'T Hofgezelschap
Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!
Diner ‘op de planken’
Vanavond kunt u voor € 14,50 p.p. genieten van een Diner ‘Op De Planken’. Reserveer uw hoofdgerecht bij uw kaartjes voor deze voorstelling, op de avond zelf kunt u uw diner uitbreiden met een voor- en/of nagerecht.