Zakelijk

Het theater van De Hofnar is te huur voor bedrijven en instellingen. De Hofnar is een stijlvolle locatie voor zakelijke bijeenkomsten in hartje Valkenswaard. Jouw seminar, personeelsfeest of productpresentatie krijgt extra dynamiek door de artistieke ambiance waarin wij jouw gasten ontvangen. Ons enthousiaste team heeft veel ervaring met het ontvangen van grote groepen en schrijft Gastvrijheid met een grote (en zachte) G.

ALLES IS MOGELIJK

Groepen van 5 tot 500 personen kunnen wij moeiteloos accommoderen. Combineer een congres met een cabaretvoorstelling, een business-event met een wervelende show of een vergadersessie met een diner. The sky is the limit.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD 

De Hofnar is een stichting zonder winstoogmerk. Inkomsten die wij halen uit verhuur gaan direct terug het theater in. Hierdoor kunnen wij nog meer betekenen voor scholen, verenigingen en allerlei culturele initiatieven in en rondom ons mooie dorp. Door jouw evenement bij ons te organiseren draag je bij aan een actief en cultureel Valkenswaard.  

TARIEVEN

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.