Programma

Lady en de Vagebond (6+) - woe 14-02-2018 | 15.00 uur

Kinderfilm
Geweest
Vandaag draaien we: LADY EN DE VAGEBOND

De ontmoeting tussen de ongebonden, vrijgevochten straathond Vagebond en de mooie verwende cockerspaniël Lady leidt tot een onwaarschijnlijke romance. Samen met een aantal onvergetelijke figuren, zoals de beminnelijke terriër Jock, de pekinees en ex-revuester Peggy en de twee slinkse katten Si en Am, storten Lady en Vagebond zich in een avontuur dat ze voor altijd samenbrengt.

Geniet net als vele anderen van dit hartverwarmende verhaal met prachtige animaties, onvergetelijke liedjes en laat je meeslepen in één van de meest romantische liefdesverhalen aller tijden. Het is tijd om een speciale ‘bella notte’ met je gezin te delen en opnieuw kennis te maken met deze tijdloze klassieker!


ANIMATIE / FAMILIE
NEDERLANDS GESPROKEN

De entreeprijs is inclusief een glaasje ranja voor jou en voor je ouders een kopje koffie of thee voor aanvang. En je papa of mama mag zelfs al voor € 1 met jou mee naar de film!


Smullen van het Kindermenu!
Na elke film kun je voor € 5 p.p. je buikje helemaal rond eten met het kindermenu. Kies je frietjes met minisnacks of onbeperkt pannenkoeken?
 
Kindermenu
Na de voorstelling kun je frietjes met een snack of onbeperkt pannenkoeken eten voor ‚ā¨ 5 p.p. Reserveer het kindermenu bij de kaartjes voor deze voorstelling.