fbpx

Borrelplanken

Heerlijke uitgebreide borrelplanken

In samenwerking met Keurslager Hans Adriaans, Koken met Dees en Kaaz Valkenswaard serveren we in seizoen 2023-2024 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden, voorafgaande aan de theatervoorstelling, heerlijke uitgebreide borrelplanken.

Bestellen van borrelplanken

De uitgebreide borrelplanken zijn voor 2 personen. Je reserveert de plank(en) via onderstaand reserveringsformulier of bestel de plank(en) meteen bij je voorstellingskaartjes in het bestelproces. Op de dag van de voorstelling serveren we de planken vanaf 18:30 uur.

Goed om te weten, voor de hele grote eters onder ons is het misschien niet genoeg om de hele avond op te teren. Neem dan thuis iets kleins vooraf.

Bourgondische plank

De Bourgondische plank (€ 29,95) van Hans Adriaans is voor 2 personen, bestaande uit seizoenslekkernijen van zowel vlees als vis en heerlijke smeersels/dips worden geserveerd met brood.

Mediterraanse plank

De Mediterraanse plank (€ 39,95) van Koken met Dees is voor 2 personen, bestaande uit seizoenslekkernijen van zowel vlees als vis en heerlijke smeersels/dips worden geserveerd met brood.

Kaasplankje

Voor de kaasliefhebbers hebben we een kaasplankje (€ 9,95) van Kaaz Valkenswaard. Het kaasplankje wordt geserveerd met heerlijke notenmix en brood en is geschikt als aanvulling bij de andere planken of als heerlijk hapje bij de borrel.

RESERVERINGSFORMULIER

Reserveren voor een borrelplank kan tot 2 dagen voorafgaand aan de voorstelling. Heb je vragen, bel dan naar 040-207 40 10.

De borrelplanken worden vanaf 18:30 uur geserveerd. Geef hieronder, bij de gewenste borrelplank(en), de aantallen door.

Ik ga aansluitend naar de voorstelling*
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

28 en 29 mei zijn we gesloten in verband met Pinksteren

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.