Borrelplanken

HEERLIJKE UITGEBREIDE BORRELPLANKEN

In samenwerking met Keurslager Hans Adriaans, Koken met Dees en Kaaz Valkenswaard gaan we in seizoen 2022-2023 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden, voorafgaande aan de theatervoorstelling, heerlijke uitgebreide borrelplanken aanbieden. Je kunt kiezen uit een Bourgondische plank (€ 29,95) van Hans Adriaans, een Mediterraanse plank (€ 39,95) van Koken met Dees en voor de kaasliefhebbers hebben we een kaasplankje (€ 9,95) van Kaaz Valkenswaard.

In de maanden december, januari en februari serveren we geen Bourgondische plank en Mediterraanse plank, maar een Winters Buffet. Meer informatie vind je hier. 

AANVULLENDE INFORMATIE

De planken zijn voor 2 personen en worden geserveerd met brood. Het kaasplankje wordt geserveerd met heerlijke notencrackers en is geschikt als aanvulling bij de andere planken of als klein hapje bij de borrel. Goed om te weten, voor de hele grote eters onder ons is het misschien niet genoeg om de hele avond op te teren. Neem dan thuis iets kleins vooraf.

Je reserveert de plank(en) via onderstaand reserveringsformulier of bestel de plank(en) meteen bij je voorstellingskaartjes in het bestelproces.
Op de dag van de voorstelling serveren we de planken vanaf 18:30 uur.

  • Borrelplanken
  • DSC00582
  • DSC00572

Let op: in de maanden december, januari en februari serveren we een Winters Buffet. De Mediterraanse borrelplank en de Bourgondische borrelplank zijn dan niet te reserveren.

RESERVERINGSFORMULIER

Reserveren voor een borrelplank kan tot 2 dagen voorafgaand aan de voorstelling. Heb je vragen, bel dan naar 040-207 40 10.

De borrelplanken worden vanaf 18:30 uur geserveerd. Geef hieronder, bij de gewenste borrelplank(en), de aantallen door.

Ik ga aansluitend naar de voorstelling*
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.