Particulier

Met het ruime aanbod van ruimtes dat  Theater De Hofnar te bieden heeft kunnen we voor iedereen een passende oplossing aanreiken als het gaat om particuliere aangelegenheden. Dit kan gaan over grote ruimtes voor bijvoorbeeld feesten of trouwerijen, maar ook voor kleinere evenementen ben je bij ons aan het goede adres. De Hofnar zet zich ook in voor het houden van groep 8 musicals op het grote podium.   Je kunt bij De Hofnar zelfs op persoonlijke wijze herinneringen ophalen aan jouw dierbare, waarbij we in nauw overleg met jou een passend afscheid verzorgen.

JOUW FEEST

Jouw feest in het bruisende culturele hart van Valkenswaard? Het kan! De Hofnar is de perfecte plek voor jouw theatrale bruiloft, eindejaarsfeest, familiereünie of … vul je zelf maar in. In nauw overleg met je maken wij er een meeslepende, ingetogen, knallende of intieme ontmoeting van. We luisteren naar jouw wensen en komen samen met jou tot verrassende ideeën. Ons gastvrije team is gewend om grote groepen mensen te ontvangen en verstaat de kunst om alle gasten zich meteen welkom te laten voelen. De inwendige mens? Van hapjes en drankjes tot een complete lunch of diner, wij denken graag met je mee.

TROUWEN IN DE HOFNAR

JOUW DROOMHUWELIJK IN DE SPOTLIGHT

De Hofnar is de ideale trouwlocatie in het centrum van Valkenswaard en dichtbij het Weederhuys. Ceremonie, receptie en feest op één locatie. Ieder bruidspaar heeft haar eigen unieke wensen die wij graag in een persoonlijk gesprek met jullie bespreken. Onder het genot van een kop koffie of thee vertellen we over de mogelijkheden in De Hofnar en laten we alle ruimtes zien. Vervolgens maken wij vrijblijvend een offerte. De Hofnar beschikt namelijk over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor jullie bruiloft. Zo kunnen we de theaterzaal ombouwen tot een grote sfeervolle feestzaal zonder theaterstoelen, maar ook het Rabobank Theatercafé, lounge en de JONG! Foyer bieden zeer geschikte mogelijkheden. Het is bij ons mogelijk om het klein en eenvoudig te houden, maar het is ook mogelijk om groots uit te pakken. We hebben ruimte voor 10 tot 500 gasten. Door middel van onze licht- en geluidfaciliteiten kunnen we bijna iedere sfeer creëren. Voor ieder budget kunnen we een voorstel maken.

PASSEND  AFSCHEID

Bij De Hofnar kun je op persoonlijke wijze herinneringen ophalen aan jouw dierbare. In nauw overleg met je maken wij er een mooi afscheid van passend bij jou en uw dierbare. Dat kan het hele afscheid zijn, maar ook de condoleances na de uitvaartdienst. We luisteren naar jouw wensen en komen samen met jou tot verrassende ideeën. De verschillende ruimtes in De Hofnar bieden de gelegenheid om familieleden, vrienden en kennissen op een heel persoonlijke wijze in een sfeervolle ambiance steun te laten betuigen. Dat kan afhankelijk van jouw wensen en het verwachte aantal genodigden, de theaterzaal, het Rabobank Theatercafé of een speciaal voor jou gereserveerde zaal op de eerste verdieping zijn. We beschikken in onze theaterzaal over professionele licht- en geluidsapparatuur, altijd met de aanwezigheid van een gediplomeerd technicus. Nadien kan er naar wens een kop koffie met een broodje genuttigd worden, of een uitgebreid lunchbuffet of ouderwetse Brabantse koffietafel. Wij verzorgen altijd maatwerk en houden rekening met jouw wensen en de wensen van de overledene. Ons gastvrije team is gewend om grote groepen mensen te ontvangen en verstaat de kunst om alle gasten op gepaste wijze welkom te heten. In deze emotionele periode, nemen wij graag een beetje zorg van je over.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of mail naar sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.