Nieuws

Nieuw filmprogramma

Deze zomer kun je lekker naar de film bij De Hofnar. Vanaf maandag 26 juli draaien we weer wekelijks de nieuwste films en eind augustus hebben we zelfs een “Filmweek” waarin we van maandag t/m zondag 3 tot 4 topfilms per dag gaan draaien!

Kijk op hofnar.nl/film voor het volledige filmprogramma. Heb je liever het filmprogramma op papier? Eind deze week ligt de nieuwe filmfolder in De Hofnar, dus ben je in de buurt, neem er dan gerust eentje mee.

Nieuw: Filmpas
Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Klik hier voor meer informatie over de filmpas. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022.

Even een aandachtspuntje
Onze website werkt met theaterseizoenen die lopen van 1 augustus t/m 31 juli. Als je online kaartjes voor meerdere films koopt, dan kun je helaas niet in 1 bestelling films van juli combineren met films in augustus. Je kunt dus wel meerdere films van juli in 1 keer bestellen en daarna een nieuwe bestelling maken met films in augustus.

Veel kijkplezier deze zomer!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.