Passen en kortingen

PASSEN

HOFNARPAS

Door de huidige onzekere tijden hebben we samen met de theaterproducenten besloten geen pasprijzen bij theatervoorstellingen te hanteren. Vanaf seizoen 2021-2022 komt de Hofnarpas daardoor te vervallen.

FILMPAS

Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Filmpashouders krijgen € 1,50 voordeel bij de meeste volwassenfilms. Zo wordt film kijken in Theater De Hofnar nog leuker!
De Filmpas is slechts € 10,- , steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. Bestel jouw Filmpas hier of bij de kaartverkoopbalie, dit kan het hele seizoen door. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022.

VRIENDENPAS

Als Vriend van De Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Daarmee ben je automatisch filmpashouder (normale prijs € 10,-) en krijg je bij de meeste volwassenfilms € 1,50 korting.  Vriend van De Hofnar zijn heeft naast de Filmpas nog andere aantrekkelijke voordelen. Kijk voor meer informatie over Vrienden van De Hofnar hier.

WE ARE PUBLIC PAS

Ben je in het bezit van een We Are Public pas? Voor € 17,- per maand word je lid en bezoek je de beste geselecteerde voorstellingen, concerten, films en exposities door heel Brabant en Noord-Holland. Met een We Are Public pas kun je ook regelmatig terecht bij voorstellingen in Theater De Hofnar. Het volledige aanbod en overige informatie is te vinden op: www.wearepublic.nl.

ACTIES

Gedurende het seizoen kan het gebeuren dat Theater De Hofnar acties rondom bepaalde voorstellingen ontwikkelt. Heb je voor die tijd al kaarten gekocht, dan kun je helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.