Passen en kortingen

PASSEN

WE ARE PUBLIC PAS

Ben je in het bezit van een We Are Public pas? Voor € 17,- per maand word je lid en bezoek je de beste geselecteerde voorstellingen, concerten, films en exposities door heel Brabant en Noord-Holland. Met een We Are Public pas kun je ook regelmatig terecht bij voorstellingen in Theater De Hofnar. Het volledige aanbod en overige informatie is te vinden op: www.wearepublic.nl.

HOFNARPAS

Bezoek je meerdere malen per jaar een theatervoorstelling in De Hofnar? Dan is de Hofnarpas interessant voor je. Voor slechts € 10,- krijg je bij de meeste voorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs. Ook ontvang je de jaarlijkse brochure eerder in huis dan de openbare verspreiding. Je hebt dus de eerste keus bij alle voorstellingen. De Hofnarpas is steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. Bestel jouw Hofnarpas hier of bij de kaartverkoopbalie, dit kan het hele seizoen door. Zodra je de betaling van De Hofnarpas heeft afgerond, kun je meteen jouw voorstellingskaarten aanschaffen tegen een Hofnarpas-prijs.

VRIENDENPAS

Als Vriend van De Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Daarmee ben je automatisch Hofnarpashouder (normale prijs € 10) en krijg je bij de meeste voorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs.  Vriend van De Hofnar zijn heeft naast de Hofnarpas nog andere aantrekkelijke voordelen. Kijk voor meer informatie over Vrienden van De Hofnar hier.

KORTINGEN

GROEPSKORTING

Groepskorting is mogelijk vanaf 15 personen. De korting bedraagt 10% en is niet te combineren met andere kortingen.

LAST MINUTE KORTING SCHOLIEREN, STUDENTEN EN CJP-PASHOUDERS

Op vertoon van je CJP-, scholieren- en collegepas bij de kaartverkoopbalie kun je last-minute kaarten kopen voor € 10,- per kaart. Dit kan alleen één uur voor aanvang van de voorstelling, dus bij avondvoorstellingen vanaf 19.15 uur. Deze regeling geldt voor nagenoeg alle (niet-uitverkochte) voorstellingen. Telefonisch reserveren van last-minute kaarten is niet mogelijk; ook zijn ze niet omwisselbaar.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.