Passen en kortingen

PASSEN

WE ARE PUBLIC PAS

Ben je in het bezit van een We Are Public pas? Voor € 17,- per maand word je lid en bezoek je de beste geselecteerde voorstellingen, concerten, films en exposities door heel Brabant en Noord-Holland. Met een We Are Public pas kun je ook regelmatig terecht bij voorstellingen in Theater De Hofnar. Het volledige aanbod en overige informatie is te vinden op: www.wearepublic.nl.

HOFNARPAS

Bezoek je meerdere malen per jaar een film of theatervoorstelling in De Hofnar? Dan is de Hofnarpas interessant voor je. Door de huidige turbulente tijden hebben we tot december minder pasprijzen dan je van ons gewend bent.
Daarom vonden we het tijd om de voordelen voor de Pashouders uit te breiden. Nu de films zo’n succes zijn en we vanaf juni een echt filmtheater zijn geworden, krijgen Pashouders vanaf september ook € 1,50 voordeel bij volwassenfilms.
Zo wordt film kijken in Theater De Hofnar nog leuker!
Voor slechts € 10,- krijg je bij de meeste volwassenfilms € 1,50 korting op de toegangsprijs en bij een aantal theatervoorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs. De Hofnarpas is steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. Bestel jouw Hofnarpas hier of bij de kaartverkoopbalie, dit kan het hele seizoen door. Zodra je de betaling van De Hofnarpas heeft afgerond, kun je meteen jouw film- en voorstellingskaarten aanschaffen tegen de vermelde Pasprijs.

VRIENDENPAS

Als Vriend van De Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Daarmee ben je automatisch Hofnarpashouder (normale prijs € 10) en krijg je bij de meeste voorstellingen € 2,- korting op de toegangsprijs.  Vriend van De Hofnar zijn heeft naast de Hofnarpas nog andere aantrekkelijke voordelen. Kijk voor meer informatie over Vrienden van De Hofnar hier.

ACTIES

Gedurende het seizoen kan het gebeuren dat Theater De Hofnar acties rondom bepaalde voorstellingen ontwikkelt. Heb je voor die tijd al kaarten gekocht, dan kun je helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.