Laatste kaarten
do 19 Jan

Opvliegers Girls on Fire!

Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman
De OPVLIEGERS zijn terug!
Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen “OPVLIEGERS”, komen de vriendinnen Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals ‘I’m Every Woman’, ‘Respect’, ‘Girls Just Wanna Have Fun’ en ‘Telkens weer’, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen. Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrière moeders het vol in ‘a men’s world’? Hoelang kan Antje nog ontkennen dat ze in de overgang zit? Wat maakt Joanne zo’n hippe oma en is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.

Dus heb je zin om mee te zingen, mee te dansen, maar zeker ook om te lachen? Kom dan met  je vriendinnen (en beste vriend) naar Opvliegers Girls on Fire! Hét vriendinnen uitje van het jaar met Antje Monteiro, Joanne Telesford en Hilke Bierman. 50+ and still on fire! (soms iets te veel, zet open dat raam!)

Ladies Night
De Ladies Night start een uur voor de voorstelling. De invulling blijft nog even een verrassing. De enige zekerheid is dat je, waarschijnlijk laat op de avond, met een leuke goodiebag naar huis gaat.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
Genre:
Toneel
Datum:
Donderdag
19 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 27,50
Genre:
Toneel
Datum:
Donderdag
19 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:35 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 27,50

Anderen bekeken ook

Tis Hier Geen Hotel 2
Tis Hier Geen Hotel 2
Dianne Liesker, Ellen Dikker en Hanneke Drenth
vr 25-11-2022
Christel de Laat
Christel de Laat
Hoe dan?! (reprise)
do 02-02-2023 - vr 03-02-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info