do 2 Mrt

Komt een vrouw bij de dokter

Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer e.a.
Naar de bestseller van Kluun
Van de bestseller van Kluun werden 1,2 miljoen exemplaren verkocht en in 2009 verscheen de filmbewerking. Nu heeft Kluun zijn zegen gegeven voor de theaterbewerking van deze aangrijpende liefdesgeschiedenis. Bewerkt door Koen Caris, die ook de voorstelling Bonita Avenue schreef, over twee strijdlustige en imperfecte mensen wiens liefde tot het uiterste wordt getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.

Over 'Komt een vrouw bij de dokter'
Het gaat Stijn voor de wind, totdat liefde van zijn leven Carmen (Maartje van de Wetering) de diagnose borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, zoekt de overspelige Stijn een uitvlucht in het nachtleven, vrouwen en een affaire. Wat doet rouw met je? Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het helpt om overeind te blijven? En hoe houd je de moed erin als de eigen lichaam je in de steek laat? Een voorstelling over liefde, schofterigheid, schuldgevoelens, afscheid nemen en het vinden van humor als de dood steeds dichterbij komt.

Credits
Bewerking: Koen Caris
Regie: Ignace Cornelissen
Spel: Maartje van de Wetering, Xander van Vledder, Teunie de Brouwer en Marie Louise Stheins

Gratis voorbespreking om 19.15 uur, reserveren gewenst
Je kunt bij deze voorstelling een gratis voorbespreking bijwonen, waarin je meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Wil je bij deze voorbespreking aanwezig zijn, reserveer dan je voorbesprekingskaartjes bij je voorstellingskaartjes. Heb je al kaartjes voor de voorstelling en wil je graag nog naar de voorbespreking, bel of mail dan naar onze kaartverkoopmedewerkers en zij maken de reservering voor je in orde: (040) 207 40 10 of kaartverkoop@hofnar.nl

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Toneel
Datum:
Donderdag
2 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 24,50
Genre:
Toneel
Datum:
Donderdag
2 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 24,50

Anderen bekeken ook

Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
PODIUMBEEST ONTSNAPT!
do 01-12-2022
Zo vader zo zoon
Zo vader zo zoon
Jon van Eerd. Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé e.a.
di 21-03-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Borrelplanken

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden kun je genieten van heerlijke Kaaz borrelplank voor 2 personen.

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Gratis Voorbespreking

Je kunt bij deze voorstelling een gratis voorbespreking bezoeken, waarin je meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Reserveer de voorbespreking bij de kaartjes voor deze voorstelling.