vr 5 Nov

Hoog Spel

Johnny Kraaijkamp jr, Trudy Labij en Doris Baaten
Een thrillerkomedie
Na het succes van 'Enkele reis', door Trouw omschreven als "Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen", kon een vervolg niet uitblijven. Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thrillerkomedie, 'Hoog Spel', waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als 'De 12 van Oldenheim', 'De 12 van Schouwendam' en het zeer populaire 'Oogappels'.

De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij. Hun feilloze gevoel voor timing en grote talent voor komisch acteren zullen ervoor zorgen dat u op het puntje van uw stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Tekst:  Lex Passchier
Regie:  Bruun Kuijt
Cast: Johnny Kraaijkamp jr, Trudy Labij, Doris Baaten en Thijs Prein

De pers over 'Enkele reis'
"Drie oude rotten in het vak maken van Enkele reis een feest" - Telegraaf ★★★★
"Bomvol geestige ontwikkelingen en dubbele lagen" - Trouw ★★★
"Spannend, snel en verrassend … glorieuze suspense" - Theaterkrant - keuze van de criticus

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 1 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af. 
Genre:
Toneel
Datum:
vrijdag
5 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 24,50
Genre:
Toneel
Datum:
vrijdag
5 Nov
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 24,50

Anderen bekeken ook

Harrie neemt de benen (try out)
Harrie neemt de benen (try out)
Jon van Eerd, Arie Cupé, Joey Schalker en Margo Dames
di 07-12-2021
Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Adams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.