za 28 Mei

De Vloer Op

De theaterversie van het populaire programma
Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ een hit. Actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s worden in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werken vervolgens met elkaar de scènes uit, onvoorbereid. De improvisaties zijn vaak uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. Ook de theaterversie wordt geleid door Peter de Baan. Naast zijn gebruikelijke inbreng, zal hij ingaan op het vak van acteur. Wat bezielt mensen dit vak te kiezen? Hoe onthouden acteurs die lappen tekst? Oftewel: een kijkje in de keuken in combinatie met die altijd weer boeiende improvisaties door een groep bekende acteurs.

In wisselende samenstelling: o.a. Anna Raadsveld, Fabian Jansen, Sophie van Winden, Thomas Cammaert, Stefan de Walle, Saskia Temmink, Vincent Croiset, Eva van der Gucht, Guido Spek, Oda Spelbos, Marie Louise Stheins, Sieger Sloot.

Nabespreking
Na afloop van de voorstelling kun je deelnemen aan de nabespreking die geleid wordt door Laura Simonse. Zij is dramaturg en gaat je laten zien dat je meer uit jouw toneelbezoek kunt halen en reikt je kennis en vaardigheden aan waarmee toneel kijken nog leuker en interessanter zal worden.
Laura Simonse is in 2016 afgestudeerd als dramaturg aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien houdt ze zich als freelance dramaturg bezig met allerlei verschillende opdrachten die te maken hebben met dramaturgie, educatie of een combinatie van beiden. Zo geeft ze al enkele jaren toneelkijkcursussen.
Wil je bij deze nabespreking aanwezig zijn, reserveer dan je nabesprekingskaartjes à € 3,50 bij je voorstellingskaartjes. Heb je al kaartjes voor de voorstelling en wil je graag nog naar de nabespreking, bel of mail dan naar onze kaartverkoopmedewerkers en zij maken de reservering voor je in orde: (040) 207 40 10 of kaartverkoop@hofnar.nl

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Toneel
Datum:
Zaterdag
28 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 19,50
Genre:
Toneel
Datum:
Zaterdag
28 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 19,50

Anderen bekeken ook

Yentl en de Boer
Yentl en de Boer
De Kampvuursessies
wo 23-03-2022
Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Addams Family - verplaatst
zo 03-07-2022 - wo 06-07-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr tussen 08.30 – 17.00 uur
Bij voorstellingsavonden tot 22.00 uur

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info