vr 12 Mei

Diederik Jekel

Eerste Hulp bij Moeilijke Dingen
Hoe vaak gaat het bij het koffiezetapparaat op je werk niet over grote onderwerpen zoals de oplossingen voor klimaatverandering, de stikstofcrisis of wat er nou precies voor de oerknal was? Gaan discussies op social media niet over lastige kwesties als bestaat buitenaards leven, is kernenergie nuttig, waarom dromen we, hoe lossen we de huizencrisis op, wanneer nemen computers mijn baan over en waarom worden vogels niet geëlektrocuteerd als ze op stroomleidingen zitten?

Diederik zal publieksvragen live proberen te beantwoorden als een soort Willem Wever live voor volwassenen.
Deze en meer belangwekkende kwesties worden behandeld in Diederik's nieuwe voorstelling: Eerste Hulp bij Moeilijke dingen. Eén avond en je kunt gegarandeerd meepraten met de belangrijkste onderwerpen die vandaag de dag spelen. Diederik legt met humor en simpele voorbeelden uit wat er speelt zodat je zelf een standpunt in kan nemen. We zijn tegenwoordig allemaal opzoek naar nuttige en fijne tijdsbesteding en tijd is natuurlijk beperkt. Als je keuzes moet maken dan is deze voorstelling geknipt voor jou. Een super fijne avond met genoeg weetjes waarmee je vervolgens iedereen op het werk versteld kunt doen staan. En er zal ook tijd zijn voor jouw eigen vragen.

Kortom een avond vol vermaak en stiekem ook wat opsteken. Wie weet word je eigen vraag ook nog beantwoord. Een avond zoals je nog nooit gezien hebt.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
Genre:
Theatercollege
Datum:
vrijdag
12 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 21,-
Genre:
Theatercollege
Datum:
vrijdag
12 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 21,-

Anderen bekeken ook

Koninklijke Harmonie UNA
Koninklijke Harmonie UNA
Night of the Proms 'Van eigen bodem' - eigen streek
vr 18-11-2022 - za 19-11-2022
Joris Linssen & Caramba
Joris Linssen & Caramba
Dichterbij
za 04-03-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Borrelplanken

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden kun je genieten van heerlijke Kaaz borrelplank voor 2 personen.

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info