Uitverkocht
vr 21 Mei

Valkenswaard, ons bruisend podium!

Door 5 jonge makers | 21 jaar De Hofnar
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgDe tijd van twintig jaren waarin 5 jonge makers hun voetsporen in Valkenswaard zetten en hebben achtergelaten. Valkenswaard, de plek waaruit zij hun creatieve loopbaan zijn gestart en deze nog steeds met veel plezier bewandelen.

Valkenswaard is een warm, cultureel dorp met haar veelzijdige verenigingen, evenementen, scholen en plekken waar deze creatievelingen hun liefde voor het vak hebben kunnen ontdekken. Niet alleen De Hofnar speelde hierin een rol, maar ook de mensen in- en om Valkenswaard heen waren een inspiratiebron.

Over de voorstelling
Deze voorstelling is dóór en vóór Valkenswaard. Een kijkje in wat ons prachtige dorp te bieden had en heeft voor onze vijf jonge makers, maar ook voor de generaties na hen die zich momenteel aan het ontplooien zijn!

Een muzikale voorstelling, waarin Neil, Anne, Michiel, Kelly en Erwin jou meenemen in de afgelopen 20 jaar Hofnar en wat dit voor hen betekent heeft. Muziek van toen, muziek van nu of zelfs speciaal gecomponeerd voor deze avond. Je gaat het allemaal beleven tijdens deze ‘trip down memorylane’.
 
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Vrienden van De Hofnar en Het Rabobank Coöperatiefonds.
Genre:
Show
Datum:
vrijdag
21 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Show
Datum:
vrijdag
21 Mei
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-

Anderen bekeken ook

Niet Schieten!
Niet Schieten!
25 jaar Lust en Leed
do 01-04-2021
De Grootste Helft
De Grootste Helft
Heads and Tales
wo 07-04-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 15 maart. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.