za 12 Feb

Pepijn Gunneweg

The Great Wonder
Over 'The Great Wonder'
Pepijn Gunneweg voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste show na de Ashton Brothers.
 
'The Great Wonder' is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder.  Zijn eerste solovoorstelling 'The Great Wonder' is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!
 
Over Pepijn
Pepijn maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de 'BZT show'. Hij speelt en schrijft hij mee voor 'Het Klokhuis' en maakt hij met zijn 'Foute Vrienden' op RTL5 het leven van andere, maar vooral dat van hemzelf zuur...

We zullen ook t.z.t. alle maatregelen treffen die nodig zijn om je een fijn en veilig theaterbezoek te bieden. Bekijk hier de meest actuele maatregelen voor een veilig theaterbezoek.
 
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
12 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50
Pasprijs:
€ 24,50
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
12 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50
Pasprijs:
€ 24,50

Anderen bekeken ook

Nesim el Ahmadi
Nesim el Ahmadi
TaBoe!
vr 18-02-2022
Jacques van Gerven
Jacques van Gerven
ZotteKot - eigen streek
vr 22-04-2022 - za 23-04-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is momenteel fysiek gesloten. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info