Geannuleerd
za 12 Feb

Pepijn Gunneweg - The Great Wonder

Geannuleerd
Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Gasten die reeds een kaartje gekocht hebben, worden hierover door ons via mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Pepijn Gunneweg voormalig Ashton Brother, keert terug in het theater met zijn eerste show na de Ashton Brothers.

 'The Great Wonder' is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel, waarin een kleine man opzoek gaat naar het Grote Wonder.  Zijn eerste solovoorstelling 'The Great Wonder' is een 4 dimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na 2 jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!
 
Over Pepijn
Pepijn maakte 16 jaar deel uit van de Ashton Brothers en is daarnaast acteur, presentator en komiek. Voor televisie presenteerde hij 10 jaar lang de 'BZT show'. Hij speelt en schrijft hij mee voor 'Het Klokhuis' en maakt hij met zijn 'Foute Vrienden' op RTL5 het leven van andere, maar vooral dat van hemzelf zuur...

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
12 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50
Genre:
Show
Datum:
Zaterdag
12 Feb
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 26,50

Anderen bekeken ook

Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
Geen Viking
za 15-01-2022
Stones Sessions
Stones Sessions
Pleased To Meet You
vr 25-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 09.00 uur. In de weekenden alleen bij een activiteit

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.