za 16 Okt

Henk Poort

Henk Poort en de Helden
Na succesvolle uitstapjes op TV als jurylid bij 'We Want More' en natuurlijk na zijn onvergetelijke deelname aan 'Beste Zangers', waar zijn versies van 'The Phantom of the Opera' met Floor Jansen en 'Sound of Silence' viral gingen, is Henk eindelijk weer te zien in het theater. De plek waar het allemaal begon.

Voorafgaand aan 'Beste Zangers' werd Henk gevraagd na te denken over zijn muzikale helden, wat hem inspireerde deze solovoorstelling te maken. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we de voorbeelden en inspiratiebronnen van Henk Poort. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera en de helden uit zijn persoonlijk leven. Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Wat voor verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee? In deze innemende persoonlijke solo klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire.

De pers over 'Henk poort en de Helden
Musicalsites
"warm, intiem en liefdevol"
"Gedurende de voorstelling toont Henk zijn veelzijdigheid en laat hij zien niet alleen een briljante zanger, maar tevens een boeiende verhalenverteller, een vermakelijke grappenmaker en bovenal een warme 'doodgewone' familieman te zijn"

Musicalworld
"Met verhalen uit het hart en een bont scala aan liedjes zorgt Henk Poort voor een avond die is afgelopen voor je er erg in hebt"

Theaterparadijs
"Een mooie en evenwichtige voorstelling met een stralende Henk Poort als middelpunt"

Tips:
  • Vanaf 25 september is het, volgens de richtlijnen van de overheid, verplicht om naast je entreekaartje ook een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en je legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij een bezoek aan De Hofnar. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op www.coronacheck.nl.
  • De meest gestelde vragen met antwoorden hebben wij voor je op een rijtje gezet: www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen/.
  • Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zaterdag
16 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 23,-
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zaterdag
16 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 23,-

Anderen bekeken ook

The Sleeping Beauty
The Sleeping Beauty
The Royal Moscow Ballet
za 26-03-2022
Jacques van Gerven
Jacques van Gerven
ZotteKot - eigen streek
vr 22-04-2022 - za 23-04-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.