zo 6 Nov

Dialect Zògezééd

Lokaal muzikaal feestje in dialect
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr677.jpg Zang en muziek vormen het merendeel van het programma
De ‘editie 2022’ van Dialect Zogezeed wijkt een beetje af van de eerdere edities. Voor de pauze gesproken woord, na de pauze muziek – zo ging het tot nu toe. Dit jaar voert muziek echt de boventoon. Natuurlijk wordt er gesproken en er wordt zelfs voorgedragen. 

Denise van den Eijnden, Jolande Janssen, Cees Peterse en Lex Janssen brengen een mooie mix van luistermuziek en kleinkunstrepertoire – deels van oude eigen bodem. Soms ‘stil’ en ingetogen, soms ook vrolijk en wat uitbundiger, met muziek van Sjaak Swinkels (piano) en Mark Dijkstra (mondharmonica). Speciale gast is Michel Huibers – welke Valkenswaardenaar kent hem niet? Voldoende ingrediënten voor een mooie muzikale middag.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
6 Nov
Aanvang:
14:00 uur
Prijs:
€ 12,50
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
6 Nov
Aanvang:
14:00 uur
Prijs:
€ 12,50

Anderen bekeken ook

AmeeZing Valkenswaard
AmeeZing Valkenswaard
AmeeZing KonZert 2022 - eigen streek
vr 16-12-2022 - za 17-12-2022
A-Fever
A-Fever
The Ultimate ABBA Tribute
vr 23-12-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info