zo 7 Nov

Dialect Zògezééd

Dè moete we aòn zien te houwe
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgBekend Valkeswirds op Dialect Zògezééd
Denise van den Eijnden, Jolande Janssen, Cees Peterse en Lex Janssen zijn goede bekenden op het Hofnar-podium. Toen er een periode van relatieve droogte qua optredens was aangebroken, zochten ze elkaar op en sloegen de handen nog maar weer eens ineen. Oude liefde roest niet, per slot. Het resultaat is een programma met zang en muziek, humor en een beetje mild sentiment. En met dialect natuurlijk, dat spreekt vanzelf. De vier worden bijgestaan door een fraai, stemmig combootje van bevriende enthousiaste, kundige muzikanten.
Moet keischòn worre, denken we.

Michel Huibers
Maar voordat dit nieuwe gezelschap het podium beklimt, is het de beurt aan een echte oude rot in het vak – en we zeggen dat met alle mogelijke vormen van respect. Hij gold jaren en jaren als een van de allerbesten in zijn métier en zijn reputatie is nauwelijks aan sleet onderhevig. Michel Huibers, Gieleke voor intimi, is al een paar jaar de 60 gepasseerd, maar zijn nuchtere, relativerende kijk op de wereld om hem heen is nog dezelfde als voorheen.
Scherpzinnig, maar mild in zijn oordeel – zo is zijn stijl van ‘kemieken’, zoals hij het zelf noemt, het best te typeren. Minstens een hele generatie Valkenswaardenaren heeft daarvan genoten.

Met andere woorden, een komiek van bijzondere allure. Ne schònne mens van de Linderweg in Valkeswird. Beter dan met hem kan deze editie van Dialect Zògezééd niet beginnen.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 1 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.


Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
7 Nov
Aanvang:
14:00 uur
Prijs:
€ 12,50
Genre:
Muziektheater
Datum:
Zondag
7 Nov
Aanvang:
14:00 uur
Prijs:
€ 12,50

Anderen bekeken ook

Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Adams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Christel de Laat
Christel de Laat
Hoe dan?!
di 05-04-2022 - wo 06-04-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.