zo 21 Nov

Valkenswaards Kamerorkest

Een Franse Herfst
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgDe Franse muziek was een wereld apart in de 19e eeuw. Al te beginnen met Méhul, die de idealen van de Franse revolutie in muziek wist te vertalen. Delibes, die in zijn balletten en opera's een typische vertegenwoordiger was van de Franse helderheid en elegantie. Dingen die ook voor Fauré belangrijk waren, maar dan in een almaar grotere verfijning waarvan zijn beroemde ‘Pavane’ een prachtig voorbeeld is. En tenslotte Debussy, die aan dat alles een dromerige kwaliteit toevoegde die de zaken helemaal onweerstaanbaar maakte (Petite Suite). Binnen die klankwereld vindt het virtuoze ‘4e Hoornconcert’ van Mozart heel natuurlijk zijn eigen plaats.

Begenadigd hoornsolist is Stef van Herten, het Valkenswaards Kamerorkest staat als immer onder de bezielende leiding van Martijn Pepels.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 1 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
21 Nov
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 8,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
21 Nov
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 8,-

Anderen bekeken ook

Simone Kleinsma
Simone Kleinsma
VERDER
vr 29-10-2021
Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Adams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info