zo 24 Apr

Valkenswaards Kamerorkest

252 jaar Beethoven
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgWas Beethoven een van de corona-slachtoffers?
De herdenkingen van zijn 250e geboortedag hebben er flink onder geleden, dat in elk geval. Maar dan wordt het nu gewoon Beethoven 2022. Het matinee wordt geopend met de onweerstaanbare Ouverture Tancredi van Rossini. Daarna wordt Beethovens vierde pianoconcert ten gehore gebracht met solist Bram de Vree. Bram behaalde in 2013 zijn masterdiploma met een 10 met onderscheiding aan het Conservatorium Maastricht. Hij maakt deel uit van het MOSA trio en is pianodocent bij het CMD in Valkenswaard.

Het VKO eindigt met de 6e Symfonie van een 20-jarige, ambitieuze Schubert. Het is met humor en joie de vivre geschreven, en vormt een mooie apotheose van dit feestelijk muzikaal eerbetoon aan Beethoven.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Read in English
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Apr
Aanvang:
15:00 uur
Prijs:
€ 17,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 8,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Apr
Aanvang:
15:00 uur
Prijs:
€ 17,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 8,-

Anderen bekeken ook

Karin Bloemen & Cor Bakker
Karin Bloemen & Cor Bakker
Waar waren we gebleven…
do 10-03-2022
Pieter Derks
Pieter Derks
Uit het niets
di 29-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info