zo 9 Mei

Trio Jos Beeren

Yes Jazz
Momenteel houden we er nog rekening mee dat we max. 30 bezoekers mogen ontvangen. Dat betekent dat er een beperkte capaciteit is bij de voorstellingen. Is de voorstelling waar je graag naartoe wilt gaan uitverkocht? Meld je dan hierboven aan voor de wachtrij. Zodra bekend wordt gemaakt dat theaters weer meer dan 30 bezoekers mogen ontvangen, wordt de wachtrij als eerste door ons persoonlijk benaderd.

Het Trio Jos Beeren speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs. Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over. Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties. Gé is als pianodocent werkzaam aan het Conservatorium. Zangeres Judith Nijland studeerde aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels vijf CD’s op haar naam staan.

Voorprogramma Frank’s Hot Ten - 14.30 uur
Frank’s Hot Ten is voortgekomen uit de jaarlijkse workshops van de Valkenswaardse jazz-coryfee Frank Roberscheuten.

Meer info:
Het Trio Jos Beeren speelt in een intieme setting prachtige jazz-, latin- en popsongs. Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met zijn Timeless Big Band ging hij de wereld over.

Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties. Gé is als pianodocent werkzaam aan het Utrechts Conservatorium.

Zangeres Judith Nijland studeerde aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels vijf CD’s op haar naam staan.

Frank’s Hot Ten, een jazzband met een stevige ritmesectie, knappe solisten en een goede zangsoliste.  

Tips:
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • In de theaterzaal word je geplaceerd in een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen.
  • Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen (uit één huishouden) een zitje toegewezen.
  • Wanneer je niet uit hetzelfde huishouden komt, maak dan aparte bestellingen, zodat we jullie op 1,5 afstand kunnen plaatsen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
9 Mei
Aanvang:
15:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,50
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
9 Mei
Aanvang:
15:30 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,50

Anderen bekeken ook

Mylène & Rosanne
Mylène & Rosanne
#twinty twinty (7+)
zo 30-05-2021
Stones Sessions
Stones Sessions
vr 25-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info