za 16 Apr

The Seasons Sessies

https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgValkenswaard bruist van het muzikale talent en dat is iets om tróts op te zijn! Daarom organiseert powerrockband the Seasons i.s.m. De Hofnar ‘the Seasons Sessies’. Het doel is om de muzikale creativiteit uit Valkenswaard te bundelen tot een mooie live CD, vol met nieuwe muziek. Daarom trommelen wij Valkenswaardse bands, singer/songwriters of gelegenheidsformaties op om een korte set van hun eigen muziek te spelen: covers en tributes zijn deze avond taboe! De theaterzaal is omgetoverd tot een gezellige huiskamer waar iedere muziekliefhebber welkom is om te luisteren naar nieuwe muziek. Deze muzikale sessies zullen dan ook worden opgenomen en uitgebracht als een heuse live tape, recht uit het hart van Valkenswaard. Ook als je zelf geen muziek maakt ben je van harte welkom om te komen luisteren naar een programma bomvol eigen muziek van Valkenswaardse bodem.

Staconcert
De theaterstoelen zijn uit de zaal en de bars erin, dus de voetjes kunnen van de vloer. We zorgen altijd voor enkele zitmogelijkheden. Dranken worden voor jouw veiligheid geschonken in plastic glazen.

De gratis kaartjes zijn verkrijgbaar bij de De Hofnar en online.
Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Read in English
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
16 Apr
Aanvang:
16:00 uur
Prijs:
€ 0,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zaterdag
16 Apr
Aanvang:
16:00 uur
Prijs:
€ 0,-

Anderen bekeken ook

Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: “Life!”
vr 20-05-2022 - za 21-05-2022
Centrum voor Muziek en Dans
Centrum voor Muziek en Dans
Slotuitvoering - eigen streek
za 02-07-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info