zo 31 Okt

Praten over liedjes met Björn

Björn ontvangt Valkenswaardse gasten
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgGeen strak geregisseerde voorgekauwde show maar muzikanten die in een gezellige huiskamersfeer bij elkaar zitten en vertellen over hun liedjes en teksten. Björn van der Doelen gaat met Valkenswaardse muzikanten in gesprek over het verhaal achter een liedje, hoe het tot stand komt, afgewisseld met het spelen van die liedjes. De verhalen en de (Nederlands/ Brabantse) teksten staan centraal.  En jij mag bij dat samenzijn aanschuiven. En je mag meedoen; vragen stellen, verzoekjes doen. Gewoon een heerlijke middag praten over liedjes.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr645.pngVogelverschrikkerfestival
Deze voorstelling staat tijdens het Vogelverschrikkerfestival in De Hofnar. Voor meer informatie over het festival kijk op www.vogelverschrikkerfestival.nu.

Tips:
  • Vanaf 25 september is het, volgens de richtlijnen van de overheid, verplicht om naast je entreekaartje ook een coronatoegangsbewijs (QR-code in CoronaCheck-app of QR-code op papier) en je legitimatie (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) te laten zien bij een bezoek aan De Hofnar. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op www.coronacheck.nl.
  • De meest gestelde vragen met antwoorden hebben wij voor je op een rijtje gezet: www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen/.
  • Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
31 Okt
Aanvang:
16:00 uur
Prijs:
€ 15,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
31 Okt
Aanvang:
16:00 uur
Prijs:
€ 15,-

Anderen bekeken ook

Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Adams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Gerard van Maasakkers
Gerard van Maasakkers
Ik loop (reprise)
do 10-02-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.