Uitverkocht
zo 24 Jan

Praten over liedjes met Björn

Björn ontvangt JW Roy
Geen strak geregisseerde voorgekauwde show maar muzikanten die in een gezellige huiskamersfeer bij elkaar zitten en vertellen over hun liedjes en teksten. Björn van der Doelen gaat met muzikanten in gesprek over het verhaal achter een liedje, hoe het tot stand komt, afgewisseld met het spelen van die liedjes. De verhalen en de (Nederlands/ Brabantse) teksten staan centraal. En jij mag bij dat samenzijn aanschuiven. En je mag meedoen; vragen stellen, verzoekjes doen. Gewoon een heerlijke middag praten over liedjes.

Vorig seizoen is Björn in gesprek gegaan met Stef Bos en Ernst Jansz. Wat een heerlijke ontspannen en muzikale middag opleverde. Vanmiddag schuift JW Roy bij hem aan!

Tips:
  • In de theaterzaal hebben we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd. Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen een zitje toegewezen.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Jan
Aanvang:
16:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 15,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
24 Jan
Aanvang:
16:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 15,-

Anderen bekeken ook

The Singing Club (AL)
The Singing Club (AL)
Film
di 08-12-2020 - zo 03-01-2021
The Witches (9+)
The Witches (9+)
Film
zo 20-12-2020 - zo 03-01-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m dec. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Diner op de planken

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is tegen meerprijs op de avond zelf bij te bestellen.

Let op: Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden via (040) 207 40 10 of info@hofnar.nl

Meer info