zo 2 Okt

Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende

A musical journey into Earth & Space
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr677.jpgMet het “A musical journey into Earth & Space” concert neemt de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende je mee in een muzikale reis om de aarde en door de ruimte. Geniet deze middag vanuit een fijne theaterstoel van een afwisselend repertoire waarin de wonderen van onze wereld centraal staan. De fanfareklanken worden gedurende dit concert versterkt met een afwisseling van vocalisten, prachtige filmbeelden en verrassende licht- en geluidseffecten. Door deze combinatie zul je het gevoel krijgen je te bevinden tussen onder andere de speelse dolfijnen in de oceaan, de jagende leeuwen op de Afrikaanse savanne en de vele glinsterende sterren in het heelal. Dit concert is onder andere geïnspireerd door de succesvolle “Blue Planet II Live in Concert” en “Planet Earth II Live in Concert” concerten. Tijdens deze concerten worden de soundtracks van deze populaire BBC natuurdocumentaires live uitgevoerd door een symfonieorkest, en worden de verbluffende en spectaculaire beelden van deze documentaires op een groot scherm getoond.

Het fanfareorkest van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende staat in de omgeving bekend om haar muzikale kwaliteit, omvang, creativiteit en veelzijdigheid in programmeringen. Dit themaconcert sluit dan ook uitstekend aan bij de kenmerken van deze muziekvereniging. Koop daarom snel uw tickets en beleef op muzikale wijze de wonderen van onze wereld!

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
2 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 15,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
2 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 15,-

Anderen bekeken ook

Mark van de Veerdonk
Mark van de Veerdonk
PODIUMBEEST ONTSNAPT!
do 01-12-2022
Gerard van Maasakkers
Gerard van Maasakkers
Zalde'mhebbe!
vr 10-02-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info