Geannuleerd
vr 26 Nov

Harmonie De Dommelecho - Speel, muzikanten, speel

GEANNULEERD
Deze voorsteling is helaas geannuleerd. Gasten die reeds een kaartje gekocht hebben, worden door ons via mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Beste mensen, lieve fans,
Wat hebben we toch met zijn allen een eigenaardige, heftige periode achter de rug. Wat hebben we jullie gemist! En sterker nog, we hebben onszelf ook gemist. Het was te stil, saai en voor velen ook een zware en verdrietige periode. Achter de schermen zijn we gelukkig vol doorgegaan, want we wisten natuurlijk dat de tijd zou aanbreken dat we weer mochten gaan musiceren en belangrijker nog: weer mochten optreden voor jullie allemaal.

Hoe kun je dat mooier vieren dan met muziek? En deze keer zelfs door jullie zelf gekozen! Dat was spannend, maar het is een prachtig programma geworden. De mooiste herinneringen van alle vijf Friends-concerten op een rij. Een muzikaal feest met uitbundige muzikanten in het orkest en bevlogen friends op het podium voor een hongerig publiek.

Dames en heren, jongens en meisjes, we hebben er zin in! Omdat jullie als publiek eindelijk weer naar ons kunnen roepen:  ‘Speel, muzikanten, speel!’

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 4 december. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.
Bekijk hier de veelgestelde vragen pagina voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.
 
Genre:
Muziek
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50
Genre:
Muziek
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 17,50

Anderen bekeken ook

Jacques van Gerven
Jacques van Gerven
ZotteKot - eigen streek
vr 22-04-2022 - za 23-04-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.