do 26 Jan

Elvis Memory

Met Kees Versluys en de Calling Tribute Band
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr677.jpg Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 29 september naar donderdag 26 januari. Kaartkopers worden via mail hiervan op de hoogte gesteld.

Calling Tribute Band in concert met Kees Versluys als Elvis vertolker

Deze geweldige voorstelling met de mooiste liedjes van Elvis Presley met Kees Versluys als performer en de geweldige Calling Tribute Band staat binnenkort in de theaterzalen, waaronder bij Theater De Hofnar.

Elvis Memory
De voorstelling was een van de hoogtepunten tijdens de serie - Sterren Aan Zee concerten - ten bate van het KWF. De voorstelling in het AFAS Circustheater die door Pieter van der Ploeg (de grote concert promotor) gevraagd werd is een onvergetelijke avond geworden met vele lovende reacties van het publiek en dat was dan ook zeer terecht. Vele bekende Nederlanders zagen deze show en genoten ervan. In korte tijd is deze voorstelling bedacht en voorbereid. De band die Kees Versluys begeleidde was voorheen de band van door de corona overleden Mark Elbers. Deze band met allemaal gelauterde muzikanten werd door Hans Leijgraaff en Arthur Morpey gekoppeld aan Kees Versluys met als resultaat een zeer goede show waar de vonken van afvliegen. Volgens Pieter van der Ploeg een show op zeer hoog niveau dat weer resulteert in aanvragen van diverse theaters.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Read in English
Genre:
Muziek
Datum:
Donderdag
26 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 20,-
Genre:
Muziek
Datum:
Donderdag
26 Jan
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 20,-

Anderen bekeken ook

The Wieners
The Wieners
The Wieners Play Buddy Holly
za 04-02-2023
Rowwen Hèze
Rowwen Hèze
Het was een kwestie van geduld
do 20-04-2023 - vr 21-04-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Borrelplanken

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden kun je genieten van heerlijke Kaaz borrelplank voor 2 personen.

Meer info

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info