Voorlopig vol
zo 14 Nov

Dick van Altena & The Wieners

Old School Country Music
Dit concert zou eerst plaatsvinden in juni 2020 bij Zaal Du Commerce, is vervolgens verplaatst naar juni 2021 maar dat kon wederom niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Heb je vorig jaar bij The Wieners of Hi Ho Silver een kaartje gekocht met daarop de oorspronkelijke datum 21 juni 2020? Dit kaartje geeft je toegang tot De Hofnar op zondag 14 november.

Over de voorstelling
Dick van Altena is een van de beste en bekendste countryzangers van Nederland, hij was jarenlang de frontman van Major Dundee en heeft als songwriter meer dan 1000 liedjes op zijn naam staan. Voor zijn muzikale werk werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Dick zal 'solo' zijn favoriete country-klassiekers zingen en spelen, waarna ook rock'n'roll band The Wieners zich van de country-kant laat horen. The Wieners werd in 2005 opgericht in Valkenswaard, is jaarlijks te gast in De Hofnar en toert met twee theatershows door heel Nederland. Ook zijn ze op grote festivals te zien zoals Zwarte Cross en spelen ze regelmatig in Engeland.

Natuurlijk zal Dick van Altena ook samen met The Wieners nummers ten gehore brengen. Maak je op voor een heerlijk avondje Old School Country Music, van Johnny Cash tot Hank Williams en veel meer…

Kaartverkoop via Hi Ho Silver
De kaartverkoop van deze voorstelling verloopt niet via De Hofnar. Ben je verhinderd op 14 november? Neem dan contact op via jaap@hihosilver.nl. Je kunt tegen inlevering van de kaartjes het geld terugkrijgen of ervoor kiezen het aan de band te doneren. Wil je graag naar deze voorstelling toe maar heb je geen kaartje? Meld je dan aan op de wachtlijst via www.hihosilver.nl/wachtlijst.

In Du Commerce zouden twee concerten plaatsvinden: een 's middags en een 's avonds. De theaterzaal van De Hofnar is echter groot genoeg om al het publiek in één keer, op een veilige manier, te plaatsen.

Tips: Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 1 november. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.

 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
14 Nov
Aanvang:
19:30 uur
Eindtijd:
21:30 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
14 Nov
Aanvang:
19:30 uur
Eindtijd:
21:30 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 10,-

Anderen bekeken ook

Slagwerkgroep UNA
Slagwerkgroep UNA
Percussion in Concert: The Battle - eigen streek
vr 20-05-2022 - za 21-05-2022
Centrum voor Muziek en Dans
Centrum voor Muziek en Dans
Slotuitvoering - eigen streek
za 02-07-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.