do 23 Sep

De Helaasheid

Thuis
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr401.jpgDe mannen van de Helaasheid gaan in deze voorstelling helemaal voor de kracht van de initimiteit. Stonden ze twee jaar geleden nog samen met een reeks gastmuzikanten groots en meeslepend hun ding te doen, ditmaal gaat men voor het kleine gebaar. Een huiskamerconcert in het theater, meer moet dat niet zijn. Warm, intiem, dichtbij de mensen en oergezellig. Want uiteraard zijn de vertrouwde Helaasheid-ingrediënten nog allemaal aanwezig.

Hartverscheurend mooie liedjes van veelal overleden artiesten, overgoten met het typerende Helaasheid-geluid van blazers, piano, zang en humor. Een uitgebalanceerde mix van artiesten als Leonard Cohen, Kurt Weil, David Bowie, Curtis Mayfield, John Prine, Louis Prima, the Band, Brian Wilson, Johnny Cash en Buddy & Ella Johnson. Een avontuurlijke trip door meer dan honderd jaar muziekgeschiedenis met de heren van De Helaasheid aan het roer. Wat wil een mens op donderdagavond nog meer?

De Helaasheid bestaat uit:
Wil van Leeuwen - trompet
Jef van Winkel - sax
Luc van Deuren - trombone
Jan Dijkstra - bas
Sjaak Swinkels - piano
Theo Lexmond - zang

Tips:
  • Voor deze voorstelling is een coronatoegangsbewijs nodig. Kijk voor meer informatie op www.hofnar.nl/veelgestelde-vragen. Neem je coronatoegangsbewijs, legitimatiebewijs en entreekaartje mee naar deze voorstelling.
  • Vanwege de huidige coronamaatregelen is voor deze voorstelling geen stoelkeuze mogelijk. Je krijgt automatisch plaatsen toegewezen.
  • Momenteel kunnen verschillende huishoudens niet bij elkaar zitten, dus bestel je kaarten apart wanneer je gezelschap geen huishouden vormt.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van twee-derde zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Mede mogelijk gemaakt door de sponsors van Theater De Hofnar.

 
Genre:
Muziek
Datum:
Donderdag
23 Sep
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Muziek
Datum:
Donderdag
23 Sep
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 10,-

Anderen bekeken ook

No Time To Die - James Bond (12+)
No Time To Die - James Bond (12+)
Film
ma 04-10-2021 - ma 25-10-2021
Rob Scheepers
Rob Scheepers
Gulzig
do 12-05-2022 - vr 13-05-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.