vr 14 Okt

Billy Joel en Elton John - Face To Face Tour

Alexander Broussard en Guy Harris
Billy Joel en Elton John Face to Face tour
In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de "Face To Face Tour". Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun beider grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd. In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show, ook niet meer buiten de V.S.

Met “Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel” heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken… “Your Song”, “She’s Always A Woman”, “I’m Still Standing”, “Uptown Girl”… en ga zo maar door… Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en Guy Harris (U.K.) als Elton John. Guy Harris vervangt Max Anthony. Max is namelijk opgenomen geweest in het ziekenhuis. Inmiddels is hij er weer uit en maakt het goed. Maar hij zal echter rustig aan moeten doen en een tour van elf shows in 14 dagen tijd in het buitenland past gewoonweg niet in dat plaatje.

Guy Harris
Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak. Sinds 2006 reist Guy de wereld rond als pianovocalist in Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de laatste tijd in Nederland. Naast zijn tribute aan zijn held Elton John doet hij dit als vaste artiest bij Crazy Pianos en als toetsenist op het hoogste niveau van de showbusiness. Guy brengt een natuurlijke en aangeboren flamboyantie naar de jonge Elton met heldere zang. Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland’s grootste pianist aller tijden definieert."

Alexander Broussard
Na zijn indrukwekkende optredens op de nationale televisie bij “I Can See Your Voice”, “Beau” en “We Want More”, radio optredens, krantenartikelen, club-shows, festivals en de nog lopende Nederlandse theatertour is Alexander in de afgelopen jaren inmiddels uitgegroeid tot dé Nederlandse Billy Joel. Op dit moment toert Alexander door heel Nederland met “The Billy Joel Experience”, “The Story Of…” en "Face 2 Face: The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel”. 

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

Read in English
Genre:
Muziek
Datum:
vrijdag
14 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:35 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 22,50

Recente reacties

van Anoniem op 19-10-2022

Een geweldige muzikale show van het allerhoogste niveau! Wat een avond, wat een muzikanten, wat een entertainment. Absolute professionals. Zeker voor herhaling vatbaar!

van Anoniem op 19-10-2022

Wat een geweldige show van zeer hoog niveau! Live hebben ze het echt waargemaakt, nadat ze hun kunnen op tv hebben laten zien. Hopelijk volgend jaar weer!!

van Anoniem op 18-10-2022

Een mooie avond met geweldige muziek
Een groot nadeel,de muziek en zang stond te hard zodat het vervormd binnenkwam
Heel jammer

van Monique Roothans op 18-10-2022

Het was geweldig goed, een podium vol muzikale energie! Het blijft steeds verrassend tijdens het optreden en dat is erg leuk. Jammer dat er geen staanplaatsen zijn. Want daar nodigt dit optreden wel voor uit.

van Anoniem op 18-10-2022

Het was een geweldige show!
Het overtrof alle verwachtingen
Geweldige zang en humor!
Voor herhaling vatbaar zeker ook de combinatie van beide

Genre:
Muziek
Datum:
vrijdag
14 Okt
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
22:35 uur
Pauze:
Ja
Prijs:
€ 22,50

Anderen bekeken ook

Rowwen Hèze
Rowwen Hèze
Het was een kwestie van geduld
do 20-04-2023 - vr 21-04-2023
Dana Winner
Dana Winner
Miss You Most
do 11-05-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend
Kerstvakantie (24 dec – 8 jan): alleen geopend één uur voorafgaand aan een voorstelling of film.

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info

Borrelplanken

Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden kun je genieten van heerlijke Kaaz borrelplank voor 2 personen.

Meer info