Verplaatst
zo 6 Mrt

Abba Fever

The Ultimate ABBA Tribute Concert Show
Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 23 december naar zondag 6 maart 2022. Gasten die reeds een kaartje gekocht hebben, worden door ons via mail of telefonisch op de hoogte gebracht.

Een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep

Vorig jaar stond Abba Fever in een uitverkochte Hofnar en nu zijn ze terug met ‘The Ultimate ABBA Tribute’, een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep. Al meer dan 40 jaar trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is. In deze muzikale voorstelling komen alle grote hits zoals 'Dancing Queen', 'Mamma Mia' en 'Waterloo' voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA. Abba Fever geeft je nog een laatste kans om de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

In een ruim 120 minuten durende show, gespeeld door beste muzikanten uit het genre, word je meegenomen op reis terug naar de jaren zeventig waar je het succes en de prijs van de roem van dichtbij meemaakt. Ook aan de extravagante kostuums en natuurlijk de adembenemende stemmen van Agnetha en Frida ontbreekt het niet. Abba Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

The Music, The Memories, The Magic. Beleef het verhaal opnieuw met Abba Fever - The Ultimate ABBA Tribute

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
De huidige coronamaatregelen en de verplichte coronacheck gelden in ieder geval tot 4 december. We weten nog niet wat de regelgeving daarna gaat zijn en wachten de nieuwe persconferentie af.
Bekijk hier de veelgestelde vragen pagina voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
 
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
6 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 25,-
Genre:
Muziek
Datum:
Zondag
6 Mrt
Aanvang:
20:15 uur
Prijs:
€ 25,-

Anderen bekeken ook

The Sleeping Beauty
The Sleeping Beauty
The Royal Moscow Ballet
za 26-03-2022
AmeeZing KonZert
AmeeZing KonZert
Het beste van buiten gaat naar binnen - eigen streek
vr 15-04-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

No Dutch Required

A number of shows in our program have been labeled ‘No Dutch Required’. These shows can be easily understood by those who don’t speak Dutch. No words are needed to understand the international language of music and dance!

Please note that most artists are Dutch. They might share anecdotes or stories during these shows in their own language. However, we are convinced this will not affect the overall enjoyment of these shows. We are happy to welcome you to our ‘No Dutch Required’ shows!

Meer info