do 15 Apr

Brucified

Livestream
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr633.jpgNAAR LIVESTREAM EN PROGRAMMA

LIVESTREAM: Brucified
Bruce Springsteen en zijn E street band zijn al decennia niet meer weg te denken uit de geschiedenis van de Rockmuziek. Geïnspireerd door zijn urenlange live concerten die hij geeft over de gehele wereld, is BRUCIFIED in 2017 begonnen met een tribute aan THE BOSSS en zijn befaamde E Street Band. Gevormd door muzikanten uit hun HOMETOWN's Eindhoven, Valkenswaard en omstreken is BRUCIFIED ontstaan. Deze tributeband brengt niet alleen het geijkte repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Bruce Springsteen hoort en brengen de energie en passie over op het publiek. Alle bekende hits van Springsteen komen dan ook voorbij, in combinatie met leuke weetjes over Springsteen en de E Street Band. Ben je fan van Bruce Springsteen, dan zul je absoluut een heerlijke avond genieten van de muziek van THE BOSS!

Gratis livestreamkaartjes
Bestel je gratis kaartjes door op bovenstaande knop 'kaarten' te klikken. Ieder huishouden hoeft maar 1 kaartje te reserveren.
Op donderdag 15 april kun je via onderstaande link de livestream bekijken en vanuit je huiskamer meedoen. Het begint om 20.15 uur.
Je komt op een aparte pagina waar de livestream vertoond wordt. In je e-ticket staat de link naar deze livestreampagina ook vermeld.

Over De Hofnar TheaterThuis
In januari zou Theater De Hofnar het winterfestival Val-Val-D'rie organiseren. Huidig jaar kon dat helaas niet live in De Hofnar en zou deze virtueel via livestream uitgezonden worden. Afgelopen januari ging dat helaas ook niet door en daarom hebben we besloten om het programma op te delen in 5 donderdagavonden onder de naam De Hofnar TheaterThuis, zodat je meerdere keren thuis kunt genieten van theater.

Op donderdag 18 maart,  25 maart, 1 april, 15 april en op vrijdag 16 april kun je vanuit je huiskamer genieten van een gevarieerd programma gemaakt door en voor Valkenswaard. Klik voor de livestream en het volledige TheaterThuis-programma op onderstaande link. We wensen je alvast veel plezier!

LIVESTREAM & PROGRAMMA
 
Genre:
Livestream
Datum:
Donderdag
15 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-

Recente reacties

van Anoniem op 16-04-2021

Ik heb erg genoten van Brucified.
Toch gaat er niets boven het origineel.

van Anoniem op 16-04-2021

Live stream van Brucified was top! Genieten vanaf de bank!

van Anoniem op 16-04-2021

Wat een gave band, Brucified. Heerlijke muziek, goede band, super zang! Ze genoten zelf heel erg, dat straalde ze uit. Het is de beste tribute band van Bruce Springsteen muziek. Wat gaaf dat ze dit podium kregen.

Genre:
Livestream
Datum:
Donderdag
15 Apr
Aanvang:
20:15 uur
Eindtijd:
21:15 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-

Anderen bekeken ook

Valkenswaard Verhaalt
Valkenswaard Verhaalt
De Hofnar TheaterThuis Livestream
vr 16-04-2021
De Grootste Helft
De Grootste Helft
Heads and Tales
do 29-04-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.