do 15 Apr

Beschuit met Muisjes (2+)

Noortje Karsmakers
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr633.jpgNAAR STREAM EN PROGRAMMA

Geniet van een mooie lentevoorstelling voor de allerkleinsten
Het is feest op de kinderboerderij er is een klein ieniemienie geitje geboren, alle dieren willen het geitje bewonderen, jij toch ook?

Noortje Karsmakers speelt de minivoorstelling 'Beschuit met muisjes' voor de allerkleinste kleuters en peuters. De voorstelling duurt circa 30 min.
Bij het maken van voorstellingen laat Noortje zich altijd inspireren door bekende kinderboeken en voor deze voorstelling is dat het boek: "Hoera we hebben er een geitje bij".
En zoals altijd geeft Noortje een eigen draai aan de voorstelling en zijn alle materialen die ze gebruikt zelfgemaakt en een deel ervan ook gerecycled.


Gratis streamkaartjes
Bestel je gratis kaartjes door op bovenstaande knop 'kaarten' te klikken. Ieder huishouden hoeft maar 1 kaartje te reserveren.
Op donderdag 15 april kun je via onderstaande link de stream bekijken en vanuit je huiskamer meedoen. Het begint om 18.30 uur.
Je komt op een aparte pagina waar de stream vertoond wordt. In je e-ticket staat de link naar deze streampagina ook vermeld.

Over De Hofnar TheaterThuis
In januari zou Theater De Hofnar het winterfestival Val-Val-D'rie organiseren. Huidig jaar kon dat helaas niet live in De Hofnar en zou deze virtueel via livestream uitgezonden worden. Afgelopen januari ging dat helaas ook niet door en daarom hebben we besloten om het programma op te delen in 5 donderdagavonden onder de naam De Hofnar TheaterThuis, zodat je meerdere keren thuis kunt genieten van theater.

Op donderdag 18 maart,  25 maart, 1 april, 15 april en op vrijdag 16 april kun je vanuit je huiskamer genieten van een gevarieerd programma gemaakt door en voor Valkenswaard. Klik voor de stream en het volledige TheaterThuis-programma op onderstaande link. We wensen je alvast veel plezier!

STREAM & PROGRAMMA
 
Genre:
Livestream
Datum:
Donderdag
15 Apr
Aanvang:
18:30 uur
Eindtijd:
19:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-
Genre:
Livestream
Datum:
Donderdag
15 Apr
Aanvang:
18:30 uur
Eindtijd:
19:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-

Anderen bekeken ook

Interview
Interview
Thijs Römer e.a.
vr 30-04-2021
Mylène & Rosanne
Mylène & Rosanne
#twinty twinty (7+)
zo 30-05-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.