wo 15 Sep

Spirit Ongetemd (6+)

Kinderfilm
Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim, in Miradero.

FAMILIEFILM / AVONTUUR  

Jaartal: 2021
Lengte: 88 min.
Releasedatum: 04-08-2021

Tips:
  • Vanwege de huidige coronamaatregelen is voor deze voorstelling geen stoelkeuze mogelijk.
  • Momenteel kunnen verschillende huishoudens niet bij elkaar zitten, dus bestel je kaarten apart wanneer je gezelschap geen huishouden vormt.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
  • Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Filmpashouders krijgen € 1,50 voordeel bij de meeste volwassenfilms. De Filmpas is slechts € 10,- , steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022. De Filmpas kan online gekocht worden of bij de kaartverkoopbalie. 
Genre:
Kinderfilm
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 7,-

Recente reacties

van Cathy op 17-09-2021

Heerlijk met de kids naar de film. We hebben genoten van de film! Hele leuke film en het blijft bijzonder om een film op groot beeld te zien met goed geluid.

van Hermien Smits - Staals op 17-09-2021

Een prachtige film met als thema “Leef met Lef”. Mooi voor kinderen én voor volwassenen. Ik was er met mijn nichtje van 10 en we hebben er allebei van genoten. Denk dat de film meisjes meer aanspreekt dan jongens omdat de film gaat over de vriendschap tussen de hoofdrolspeelster Lucky en een wild paard Spirit. Aanrader!!!

van Angelique Verberne op 16-09-2021

Echte leuke meidenfilm!
Helaas is dit het laatste bezoek aan De Hofnar. In verband met mijn gezondheid kan ik geen gentherapie accepteren. Ik hoor graag of De Hofnar mij om die reden discrimineert en geen toegang verstrekt of dat ik nog steeds welkom ben. Zowel geprikten als ongeprikten kunnen ziek worden en anderen besmetten. Laten we samen gezond worden en blijven.

van Anoniem op 16-09-2021

Superleuk om deze film van Spirit – waar mijn kleine meisje dol op is – lekker in Valkenswaard in de ‘bioscoop’ te kunnen zien!

van Steffy Stokmans op 16-09-2021

Hele leuke film, vooral voor paardenmeisjes.

Genre:
Kinderfilm
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 7,-

Anderen bekeken ook

Scholengemeenschap Were Di
Scholengemeenschap Were Di
The Adams Family
wo 19-01-2022 - za 22-01-2022
Woezel en Pip (2+)
Woezel en Pip (2+)
'Sing-a-Long'
za 05-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.