wo 5 Okt

Professor S. (6+)

Klein Amsterdam Producties
Gebaseerd op de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek
Een vrolijke, magische voorstelling over het brein. Professor S. reist met zijn laboratorium met voorbeeld-brein door het land. Al experimenterend en rappend helpt hij iedereen. Hij helpt ze dingen beter te onthouden, harder te lopen, gezonder te zijn en ook nog liever te worden. Maar, als hij midden in zijn college gestoord wordt door een belletje van zijn vergeetachtige oma, raakt hij even in de war. Wat gebeurt er met je brein als je dingen vergeet? En hoe zorg je ervoor dat je je weer lekker voelt?

'Professor S'. is een verbluffend realistische, maar ook magische, muzikale en humoristische voorstelling over het brein. De voorstelling is geïnspireerd door de kinderboekenserie van Erik Scherder, Fred Diks en Mariëlla van de Beek. Scherder kreeg als hoogleraar neuropsychologie landelijke bekendheid door zijn humoristische en bijzondere colleges bij DWDD. De kern van zijn werk is het belang van bewegen en muziek. Deze voorstelling maakt zijn gedachtegoed toegankelijk voor kinderen.

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Duur: 50 minuten
spel: Saïd el Abboudi
regie: Albert Klein Kranenburg
script: Bart Oomen
muziek: Daan van West

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.

 
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
5 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
5 Okt
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-

Anderen bekeken ook

Ernst, Bobbie en de rest (4+)
Ernst, Bobbie en de rest (4+)
Ernst en Bobbie weten het niet meer
zo 26-02-2023
Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)
Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)
za 25-03-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Kinderbuffet (kindprijs) Kinderbuffet (volw. prijs)

Na de voorstelling zetten we een heerlijk kinderbuffet klaar. Voor € 5,- per kind en € 7,- per volwassene kun je onbeperkt frietjes, snacks, verse salade en vers fruit opscheppen. Heeft de jeugdvoorstelling twee speeltijden, dan is het alleen mogelijk om na de laatste speeltijd een kinderbuffet te reserveren.

Meer info