wo 10 Mei

Nest (3+)

Theater Krijt
https://getaticket.nl/HOFNAR/images/image_fr675.jpg Een grappige en ontroerende voorstelling over dieren, families, bezit en afscheid nemen. Met een onvervalste dosis kleuterhumor en herkenbare situaties voor ouders.
De vogels Ooi en Vaar werken al jaren in hun dierenbezorgservice. Zij bezorgen elk jong dier bij de juiste ouders. Tot er op een dag een dier bij hen belandt, dat ze nog nooit hebben gezien. Het huilt, kraait en heeft een luier om. Het lust geen wormen en vliegen kan het al helemaal niet. Voor Ooi en Vaar maakt dat niets uit. Ze vormen met hun nieuwe aanwinst een warm nest. Maar dan melden de echte ouders zich. Waar blijft hun kind?

De jonge theatermakers Anneloes Rodenhuis en Cristel Hakvoort duiken met Nest in de belevingswereld van peuters en kleuters. Bij welke ouders hoort dit lammetje? En deze rups? Wat gebeurt er als er gezinsuitbreiding komt? En hoe neem je afscheid van iets waar je aan bent gehecht? Ooi en Vaar vragen de kinderen om hulp.

Credits
Eindregie: Sophia Jonker
Spel: Cristel Hakvoort, Anneloes Rodenhuis
Muziek: Dennis van Tilburg
Dank aan: Ingrid van Leeuwen
Foto: KRIJT
Mogelijk gemaakt door: Fonds Podium Kunsten Performing Arts Fund NL

Theater De Hofnar gaat voor deze voorstelling uit van een normale zaalcapaciteit. Als onverhoopt de coronamaatregelen aangescherpt worden en de zaalcapaciteit weer beperkt wordt, dan hebben de eerst gereserveerden voorrang.
 
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
10 Mei
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-
Genre:
Jeugdtheater
Datum:
Woensdag
10 Mei
Aanvang:
15:00 uur
Eindtijd:
15:45 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 10,-

Anderen bekeken ook

Knipperdeknip Hoera! (2+)
Knipperdeknip Hoera! (2+)
Noortje Karsmakers - eigen streek
do 27-10-2022
Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)
Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)
za 25-03-2023
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

Kinderbuffet (kindprijs) Kinderbuffet (volw. prijs)

Na de voorstelling zetten we een heerlijk kinderbuffet klaar. Voor € 5,- per kind en € 7,- per volwassene kun je onbeperkt frietjes, snacks, verse salade en vers fruit opscheppen. Heeft de jeugdvoorstelling twee speeltijden, dan is het alleen mogelijk om na de laatste speeltijd een kinderbuffet te reserveren.

Meer info