zo 30 Mei

Mylène & Rosanne

#twinty twinty (7+)
Mylène en Rosanne bekend van o.a. het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now zijn als onafscheidelijke identieke tweeling samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden. Is het tijd voor een vrolijk en spetterend, maar coronavrij concert in de theaters.

Mylène en Rosanne zullen naast hun eigen hits als 'Me and my Selfie', 'Double Me', 'Sisters BFF' een originele Tik Tok maken en delen met hun publiek. Tik Tok is nu razend populair en ze kunnen niet wachten om dit met hun volgers te doen en te ontdekken. Ook bestaat de mogelijkheid hun vragen te stellen. En natuurlijk zal er veel gedanst worden. In deze wonderlijke tijden een gegarandeerd feest!

Tips:
  • Je kunt maximaal 6 kaarten bestellen.
  • Geef bij het bestellen van je kaartjes aan met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je naar deze voorstelling gaat. Dat doe je door in stap 2 van het bestelproces per ticket te kiezen voor een entreekaartje (volwassenen) of een kindkaartje. Ouders moeten namelijk op 1,5 meter afstand van elkaar zitten in de theaterzaal. De kinderen zitten op de stoelen tussen de ouders in.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
Genre:
Jeugdtheater
zo 30 Mei
van 16:00
tot 16:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 19,50
Genre:
Jeugdtheater
zo 30 Mei
van 16:00
tot 16:50 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 19,50
Kindprijs
(t/m 12 jaar):
€ 19,50

Anderen bekeken ook

Juf Roos Gaat Op Avontuur (2+)
Juf Roos Gaat Op Avontuur (2+)
zo 06-06-2021
Camus
Camus
Wild! - eigen streek
za 12-06-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is momenteel fysiek gesloten. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.