Verplaatst
za 23 Jan

Virtueel Val-Val-D'rie

Gratis Livestream
In de laatste persconferentie werd bekend gemaakt dat de lockdown verlengd is t/m 9 februari. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor dit festival. We zijn momenteel een nieuwe datum aan het prikken voor het festival. We laten meer weten zodra de nieuwe datum bekend is.

De Hofnar start 2021 met frisse zin de virtuele versie van het jaarlijkse Winter Val-Val-D’rie. Geen gezellig samenzijn, geen ontmoeting in het theater maar wèl genieten van mooie lokale Valkenswaardse optredens. Het gratis virtuele festival vindt plaats in het weekend van 23 en 24 januari en bevat een mix van voorstellingen, muzikale optredens en workshops voor jong en oud. En jij mag daar gratis via livestream van meegenieten!
Het programma is alleen online te volgen, omdat met de huidige coronamaatregelen geen publiek is toegestaan in theaters.

Dus bekijk het lekker positief en maak van je woonkamer een mini theater. Want in je woonkamer, met je eigen gezin/bubbel kan héél veel wel.

Klik hier voor het volledige festivalprogramma.

Presentatie door Jules Keeris
Virtueel Val-Val-D'rie wordt gepresenteerd door cabaretier Jules Keeris met 'Radio Karantino'. Gedurende het hele weekend kun je bij hem je favoriete nummer aanvragen in de speciale ingerichte studio van ‘Radio Karantino’.

Hoe werkt het?
Klik zaterdag 23 januari tussen 18.30 uur en 01.00 uur hieronder op Livestream en geniet van het Virtueel Val-Val-D'rie! Of je nou het hele programma wilt zien, of juist bepaalde delen, dat maakt niet uit. Je kunt op elk gewenst moment meekijken.

LIVESTREAM
 
Genre:
Festival
Datum:
Zaterdag
23 Jan
Aanvang:
18:30 uur
Eindtijd:
01:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-
Genre:
Festival
Datum:
Zaterdag
23 Jan
Aanvang:
18:30 uur
Eindtijd:
01:00 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 0,-

Anderen bekeken ook

Nesim El Ahmadi
Nesim El Ahmadi
TaBoe!
za 03-04-2021
Mylène & Rosanne
Mylène & Rosanne
#twinty twinty (7+) - verplaatst
zo 30-05-2021
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 9 feb. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.